ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MXGP: Εκτός αγώνων ο Antonio Cairoli

MXGP: Εκτός αγώνων ο Antonio Cairoli

Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, κατά την διάρκεια του Ιταλικού Grand Prix στην Maggiora, o Antonio Cairoli εγκαταλείπει (προσωρινά) τους αγώνες.

Ο Ιταλός superstar επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά τον τραυματισμό του κάτι που έκανε την κατάσταση του χειρότερη. Έτσι μετά από συμβουλή του γιατρού του και σε συνεννόηση με την ομάδα του αποφάσισαν να μην συμμετάσχει στους επόμενους δύο αγώνες μέχρι να επανεκτιμήσουν την κατάσταση του.

Aπό την πρώτη πεντάδα τις βαθμολογίας, του πρωταθλήματος, στην μεγάλη κατηγορία, (MXGP) έχουν αποχωρήσει ήδη από το πρωτάθλημα με τραυματισμό οι Clement Desalle, Max Nagl, Ryan Villopoto και τώρα ο Antonio Cairoli.


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πάλεψε να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όμως ο τραυματισμός στο χέρι του χειροτέρευε. Ο Dr. Claus συμβούλεψε τον Ιταλό να μην αγωνιστεί στους επόμενους αγώνες καθώς η κατάσταση στο τραύμα του θα γινόταν απρόβλεπτη.Ο ίδιος και η ομάδα του αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στις επόμενες δύο διοργανώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2015 για βοηθήσουν την αποθεραπεία του τραυματισμένου του χεριού.


Αυτή η απόφαση πιθανότατα να σημάνει και το τέλος της προσπάθειας του Cairoli για την κατάκτηση του τίτλου. Για πολλούς το πρωτάθλημα μετά από απουσία δύο αγώνων θα έχει χαθεί. Επιπλέον δεν θα υπάρχει νόημα να αγωνίζεται απροπόνητος, μια και σε παλαιότερες δηλώσεις του έχει αναφέρει ότι μετά την Maggiora (τον αγώνα που τραυματίστηκε) οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του μόνο από αγώνα σε αγώνα.

Σχετικές ειδήσεις