ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Προβλήματα στα νεφρά για τον Casey Stoner

MotoGP: Προβλήματα στα νεφρά για τον Casey Stoner

Με μία φωτογραφία και λίγες λέξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωταθλητής των MotoGP Casey Stoner ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα νεφρά.

Μία μακρά περίοδο αποκατάστασης μετά από πτώση και τραυματισμό στον 8ωρο αγώνα στη Suzuka τελείωσε αλλά τα προβλήματα δυστυχώς συνεχίζονται για τον Casey Stoner. Τον Ιούλιο, ο αναβάτης εξέλιξης του HRC (Αγωνιστικό Τμήμα της Honda) έπεσε στην πίστα της Suzuka και υπέφερε από κάταγμα στην κνήμη και την ωμοπλάτη. Δυστυχώς τέσσερις μήνες μετά η ατυχία του Αυστραλού συνεχίζεται.

Μία ανάρτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των MotoGP , στο επίσημο προφίλ του στο Facebook, τον απεικονίζει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με σχόλιο: «Ήμουν για ποδηλασία, αισθάνθηκα ζαλάδα και είχα πόνο στην πλάτη όλη την ημέρα. Πήγα στο νοσοκομείο όπου διέγνωσαν προβλήματα στα νεφρά. Πριν ξεκινήστε τα αστεία να σας πληροφορήσω ότι το ποδήλατο δεν προκάλεσε τα προβλήματα στα νεφρά μου. Απλά έτυχε να είμαι έξω με αυτό, όταν ξεκίνησαν όλα».

Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Το σημαντικό είναι ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν έχει σοβαρές συνέπειες.

Σχετικές ειδήσεις