ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Ducati: Δεν κάνει επέμβαση ο Iannone (photos)

MotoGP Ducati: Δεν κάνει επέμβαση ο Iannone (photos)

Ο αναβάτης της Ducati για τα MotoGP, Andrea Iannone, αποφάσισε να μην κάνει χειρουργική επέμβαση για να θεραπεύσει τον τραυματισμένο ώμο του.

Την δύσκολη επιλογή με άσκηση και ενδυνάμωση της τραυματισμένης περιοχής επέλεξε ο Andrea Iannone αντί για επέμβαση, στον αριστερό ώμο. Ο 26χρονος τραυματίστηκε σε πτώση κατά τη διάρκεια δοκιμών τον Μάιο του 2015 στην πίστα του Mugello και δεν θέλει να χάσει την προετοιμασία για τη χρονιά του 2016 για το Παγκόσμιο Πρωταθλήματος MotoGP.

Η απόφαση για την αποφυγή της επέμβασης ελήφθη μετά από μακρές διαβουλεύσεις με τον Δρ Porcellini, και ο αναβάτης από το Vasto προτίμησε να πάει για θεραπεία με στόχο την ενίσχυση των μυών στην πάσχουσα περιοχή κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση για τις πρώτες δοκιμές του 2016.

Η εναλλακτική λύση για Iannone ήταν χειρουργική επέμβαση, με ελάχιστη περίοδο ανάπαυσης και αποθεραπείας τριών μηνών, πριν μπορέσει να οδηγήσει ξανά. Ο ίδιος έκρινε πως δεν μπορούσε να είναι έτοιμος για τις δοκιμές της σεζόν του 2016.