ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford: ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 πρώτη Πανελλήνια Εμφάνιση για Focus και Mondeo

Ford: ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 πρώτη Πανελλήνια Εμφάνιση για Focus και Mondeo

Ford Motor Ελλάς συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 δίνοντας το παρόν με πολλά νέα μοντέλα που κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά καθώς και όλα τα best selling μοντέλα της.


Στο γήπεδο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2014, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοντέλα της Ford. Σ’ ένα «διαφορετικά» διαμορφωμένο χώρο έκτασης 520τμ περίπου η Ford Motor Ελλάς παρουσιάζει τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων της προκειμένου ο επισκέπτης να έχει μια πλήρη εικόνα και να διαμορφώσει άποψη για κάθε μοντέλο ξεχωριστά και για το σύνολο των επιβατικών αυτοκινήτων Ford.

Αξιόπιστα, διαχρονικά και σύγχρονα αυτοκίνητα που συνδυάζουν την πρακτικότητα και τις καινοτόμες τεχνολογίες με το συναίσθημα και ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.

Μοντέλα που φανερώνουν τις προθέσεις της Ford μέσα από την “Go Further” υπόσχεσή της για ασφάλεια, νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, κατασκευασμένα στις συνισταμένες της κοινωνικής ευαισθησίας και της μακράς παράδοσης στο θέμα της ασφάλειας, μια δυναμική απάντηση που στοχεύει στην "καρδιά" του κάθε αγοραστή.

Focus: αυτό το τόσο προηγμένο αυτοκίνητο με τεχνολογίες αιχμής, ξεχωριστή αισθητική, κορυφαία ποιότητα και ασφαλή οδική συμπεριφορά.

Mondeo: το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο αυτοκίνητο Ford, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε δικαιωματικά ανακηρύχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς 1994. Σήμερα, πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, το πολύ καλό έχει γίνει ακόμη καλύτερο, το νέο Mondeo προσφέρει τα πάντα στη μεσαία κατηγορία.

Από το περίπτερο δε θα μπορούσε να λείπει το Fiesta που πρόσφατα συμπληρώθηκε από τις δύο νέες «γρήγορες» εκδόσεις Fiesta Red & Black editions 1.0l και 140 PS, μια ολοκληρωμένη πρόταση της Ford στη μικρή κατηγορία. Και τα δύο απευθύνονται σε όσους επιζητούν ένα ευέλικτο "μικρό" αυτοκίνητο, πλούσια εξοπλισμένο, με μοναδικό στυλ και πολλά ...γκάζια.

Ξεχωρίζει το Ford Ranger 4Χ4, μαζί με το νέο Ford Tourneo που, και τα δύο αυτά μοντέλα, αποτελούν αντικείμενο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το κοινό.

Τα μοντέλα που παρουσιάζονται είναι τα εξής: Ford Ka, Ford Fiesta family, Ford Focus ,Ford Kuga, Ford B-Max, Ford C-Max, Ford Mondeo, Ford Ranger (Pick-up της Χρονιάς για το 2013) και Ford Tourneo