ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΜΙΝΙ: Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles 2014

ΜΙΝΙ: Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles 2014

Χάρη στη φιλοσοφία για απόλαυση στην οδήγηση η Βρετανική μάρκα ΜΙΝΙ καταφέρνει να προσελκύει Αμερικανούς υποψήφιους πελάτες που αναζητούν την Ευρωπαϊκή αισθητική και την τεχνολογία τα τελευταία 12 χρόνια.

Η νέα γενιά ΜΙΝΙ ερμηνεύει την επιτυχημένη φιλοσοφία για απόλαυση στην οδήγηση προσφέροντας κορυφαία τεχνολογία, premium ποιότητα, εκφραστική σχεδίαση και καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού για τη δημιουργία μιας οδηγικής εμπειρίας στην κατηγορία μικρών και compact οχημάτων.

Το γεγονός ότι η τελευταία γενιά ενός πρωτογενούς μοντέλου προσφέρει νέες, ποικίλες δυνατότητες στην αξιοποίηση χώρου επιβεβαιώνει η Αμερικανική πρεμιέρα του 5θυρου MINI στο 2014 LA Auto Show. Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος του νέου MINI έχει δύο επιπλέον πόρτες και περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην 55χρονη ιστορία του, το MINI brand εκπροσωπείται τώρα στη μικρή κατηγορία με 5θυρο μοντέλο.

Το νέο 5θυρο MINI είναι η τελευταία προσθήκη σε μία «οικογένεια μοντέλων», που απαριθμεί σήμερα επτά μέλη και θα εκτίθεται για τους επισκέπτες του LA Auto Show από 21 – 30 Νοεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Los Angeles, πλαισιωμένο από νέα προϊόντα εξοπλισμού, αξεσουάρ και υπηρεσιών MINI Connected. Επιπλέον, η Μέκκα του design και της ψυχαγωγίας στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση ενός εξαιρετικού πρωτότυπου αυτοκινήτου. Το MINI Superleggera Vision που θα παρουσιαστεί στο 2014 LA Auto Show ενσαρκώνει μία πρωτοποριακή έκδοση της παραδοσιακής φιλοσοφίας roadster – συνδυάζοντας Βρετανικό στυλ, Ιταλική φινέτσα, αυθεντικό design, συνεπή δομή ελαφρού βάρους και καθαρή ηλεκτροκίνηση.

Αμερικανική πρεμιέρα του νέου 5θυρου ΜΙΝΙ στο Los Angeles

Ξεχωριστό, ευέλικτο και πάνω απ' όλα γνήσιο MINI: αυτό είναι το 5θυρο MINI, που θα κάνει την Αμερικανική πρεμιέρα του στο 2014 LA Auto Show. Δύο επιπλέον πόρτες διευκολύνουν την πρόσβαση στο πίσω τμήμα όπου διατίθενται τρία καθίσματα. Το μεταξόνιο του 5θυρου MINI έχει αυξηθεί κατά 72 mm, προσφέροντας περισσότερο χώρο για επιβάτες και όχι μόνο. Ο χώρος αποσκευών έχει επεκταθεί κατά 30% περίπου σε σχέση με του 3θυρου μοντέλου, με χωρητικότητα 278 L. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι διαιρούμενη 60:40 αναδιπλούμενη επιτρέποντας την αύξηση του χώρου αποσκευών στα 941 L.
Στην Αμερικανική αγορά αυτοκινήτου, το νέο μοντέλο θα διατίθεται με τη μορφή των 5θυρων MINI Cooper και MINI Cooper S. Ισχυροί και εξόχως αποδοτικοί κινητήρες νέας γενιάς με τρεις ή τέσσερις κυλίνδρους και Τεχνολογία MINI TwinPower Turbo συνδυάζονται με σύγχρονη, αποκλειστική τεχνολογία ανάρτησης για την επίτευξη μοναδικής οδηγικής απόλαυσης. Αυθεντική αίσθηση ΜΙΝΙ σε προηγμένη μορφή προσφέρει επίσης η βελτιστοποιημένη φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργιών καθώς και μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

MINI Superleggera Vision : Το Βρετανικό Στυλ Συναντά την Ιταλική Φινέτσα

Το ΜΙΝΙ brand και ο Ιταλικός Οίκος Σχεδίασης & Κατασκευής αμαξωμάτων Touring Superleggera συνεργάστηκαν στην τολμηρή δημιουργία ενός μικρού πρωτοτύπου roadster επικεντρωμένου στα 'απαραίτητα': οδηγική απόλαυση και προηγμένη αισθητική. Το χειροποίητο MINI Superleggera Vision είναι η σύγχρονη εκδοχή ενός κλασικού roadster. Η μινιμαλιστική σχεδίαση είναι ένα μίγμα Βρετανικού στυλ και Ιταλικής φινέτσας με βασικό συστατικό το συναίσθημα.

Οι χαρακτηριστικές αναλογίες ΜΙΝΙ του roadster προέρχονται από μία εμπνευσμένη σύνθεση γραμμών και επιφανειών σε στυλ Touring Superleggera. Η παραδοσιακή φιλοσοφία ελαφρού βάρους του αμαξώματος και το σύγχρονο σύστημα ηλεκτροκίνησης συντελούν στη γνήσια οδηγική απόλαυση με συστατικά την ευελιξία και την απόδοση. Στο εσωτερικό του MINI SuperleggeraVision, η γοητεία του είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των επιφανειών με καμπύλες και των υλικών υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται.

Σχετικές ειδήσεις