ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Seat: Νέο Mii by MANGO

Seat: Νέο Mii by MANGO

Αναζητάτε ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης με μοναδική γυναικεία πινελιά; Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Το νέο Seat Mii by MANGO είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς.

Είναι ό,τι καλύτερο και από τους δύο κόσμους: η ιδανική ένωση μιας μάρκας, πρότυπο στο χώρο της μόδας με ένα δυναμικό αυτοκίνητο, γιατί στο Seat Mii by MANGO ο σχεδιασμός μετράει!

Ένα κομψό και ξεχωριστό αυτοκίνητο πόλης. Ένα πραγματικά γυναικείο αυτοκίνητο. Συχνές εξορμήσεις για ψώνια. Διασκέδαση με φίλες. Η ιδανική ένωση μιας μάρκας, πρότυπο στο χώρο της μόδας με ένα δυναμικό αυτοκίνητο.

Ένα πραγματικά γυναικείο αυτοκίνητο

Το εσωτερικό του Mii by MANGO είναι όπως το εσωτερικό της αγαπημένης σας τσάντας: διαθέτει υπέροχα χαρακτηριστικά φτιαγμένα ειδικά για γυναίκες. Τα καθίσματα του Mii by MANGO δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα με μαύρα εσωτερικά φινιρίσματα. Είτε είστε για ψώνια με φίλους είτε πηγαίνετε σε ένα πάρτυ, το στιλάτο εσωτερικό του νέου αυτού αυτοκινήτου θα ταιριάξει στην κάθε σας ανάγκη.

Κάθε μικρή λεπτομέρεια του εσωτερικού του νέου Seat δημιουργήθηκε με γνώμονα εσάς. Η MANGO μπεζ ραφή στο δερμάτινο τιμόνι και το μοχλό ταχυτήτων είναι μια διακριτική αλλά πολύ της μόδας, γυναικεία πινελιά – και μία υπενθύμιση της μάρκας που βρίσκεται πίσω από το αυτοκίνητο.

Ακριβώς όπως στο ρούχο του αγαπημένου σας σχεδιαστή, θα βρείτε το ξεχωριστό λογότυπο Mii by MANGO στο μαρσπιέ και τα προσκέφαλα του νέου αυτού αυτοκινήτου. Μπορείτε να βρείτε κάτι πιο κομψό και «μοδάτο» από αυτό;
Κρεμάστε την τσάντα σας με αριστοκρατικό τρόπο. Τοποθετήστε τα ψώνια σας με άνεση. Μια κομψή ατμόσφαιρα. Ένα ταμπλό που σας ταιριάζει. Ραφές στο μοχλό ταχυτήτων

Μια κομψή ατμόσφαιρα

Με το νέο Mii by MANGO, δε θα περάσετε απαρατήρητοι στο δρόμο. Αποκαλύψτε το στιλ του αυτοκινήτου σας σε όλους τους φίλους σας με τα ξεχωριστά και στυλάτα γκρι καλύμματα στους καθρέφτες (μπεζ έκδοση) καθώς και με τις ζάντες 15".


Οι εξωτερικές λεπτομέρειες χρωμίου θα κάνουν το νέο σας Seat να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο! Ένας συνδυασμός μοντέρνου και πρωτοποριακού σχεδιασμού. Και απολαύστε τον μπλε ουρανό χάρις στην προαιρετική ηλιοροφή.

Ένας σχεδιαστής πάντα υπογράφει τα ρούχα του. Για αυτό το λόγο θα βρείτε την υπογραφή του Mii by MANGO στην πόρτα αυτού του νέουSEAT. Άλλος ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε με ένα μοναδικό στιλ.

Σχετικές ειδήσεις