ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Νέο Opel Corsa 5ης Γενιάς είναι εδώ!

Το Νέο Opel Corsa 5ης Γενιάς είναι εδώ!

Το Νέο Corsa συνεχίζει μία επιτυχημένη πορεία 32 χρόνων καθιστώντας το πλέον ένα καθιερωμένο best seller, αφού απαριθμεί πωλήσεις 12,4 εκατομμυρίων!

Όταν η 5η γενιά Corsa περάσει από τις γραμμές παραγωγής των εργοστασίων των Eisenach και Zaragoza στο τέλος της χρονιάς, θα έχει γεννηθεί ένα αστέρι που θα συνεχίσει την επιτυχία του μοντέλου στη μικρή κατηγορία!

Η 5η γενιά Corsa διαθέτει νέα σχεδίαση και προσφέρει μία αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία με νέο πλαίσιο και βελτιστοποιημένο σύστημα διεύθυνσης, το οποίο εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια για υψηλότερη ευστάθεια στο δρόμο!

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα πραγματικό κόσμημα, ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo της Opel, μία υπερσύγχρονη, λιλιπούτεια κινητήρια μονάδα πουσχεδιάστηκε εξ αρχής σε λευκό χαρτί και θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία, προσφέροντας κορυφαία οδηγική άνεση!

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος 90 ή 115hp, πληρώντας τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EURO 6, ενώ κρατάει την κατανάλωση σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα αφού καταναλώνει μόλις 4.3l/100km με εκπομπές CO2 100g/km για την έκδοση των 90hp!

Σε επίπεδο σχεδιαστικής φιλοσοφίας, οι σχεδιαστές της Opel συνδύασαν το δυναμικό σχήμα του Corsa με ρέουσες, ανάγλυφες γραμμές και ακριβείς λεπτομέρειες, που κάνουν τη φυσιογνωμία του άκρως τολμηρή αναδεικνύοντας την παρουσία του Corsa στο δρόμο!

Η κομψή και μοντέρνα καμπίνα του, αποπνέει μία αίσθηση υψηλής ποιότητας αλλά και προηγμένης τεχνολογίας, καθώς είναι σχεδιασμένη με σαφήνεια, αναπτυσσόμενη γύρω από ένα εντυπωσιακό κέντρο ελέγχου οδηγού με το ταμπλό οργάνων να ορίζεται από οριζόντιες γραμμές που επιτείνουν την αίσθηση ευρυχωρίας!

Ταυτόχρονα, το Intellilink, το βραβευμένο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας της Opel, προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες συνδεσιμότητας αφού είναι συμβατό με συσκευές Apple και Android, κάνοντας το Corsa το καλύτερα συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο της αγοράς!

Εφαρμογές πλοήγησης, ιντερνετικό ραδιόφωνο και podcasts μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οδηγό, ενω με την ενσωμάτωση συσκευών Apple στο IntelliLink, επιτρέπεται ο φωνητικός έλεγχος SIRI EYES FREE που δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να ακούνε ένα SMS, να διαβάζουν ή να υπαγορεύουνSMS και E-mail, χωρίς να παίρνουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή να διασπάται η προσοχή τους από το δρόμο!OpelCorsa: μία οδηγική εμπειρία που θα καταπλήξει τους πάντες!

Δείτε περισσσότερα για το Νέο Opel Corsa ΕΔΩ!