ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Οι νέες M6 Coupe, Cabrio και Gran Coupe

BMW: Οι νέες M6 Coupe, Cabrio και Gran Coupe

Οι νέες BMW M6 Coupe, Gran Coupe και η νέα Cabrio επαναπροσδιορίζουν τώρα την υπεροχή της BMW M GmbH στην πολυτελή κατηγορία υψηλών επιδόσεων.

Τα απερχόμενα μοντέλα της σειράς 6 Μ είχαν ήδη θέσει νέα πρότυπα με την άψογη ισορροπία ισχύος, απόδοσης, ευελιξίας, άνεσης και πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την οικογένεια Μ. Τώρα οι νέες BMW M6 Coupe, Cabrio και Gran Coupe ετοιμάζονται να γράψουν ένα φρέσκο κεφάλαιο επιτυχίας, με μία ακόμα πιο εξελιγμένη συνολική φιλοσοφία.

Δυναμική, σπορ εμφάνιση

Τα τρία νέα μοντέλα δηλώνουν τις σπορ προθέσεις τους πριν καν βγουν στο δρόμο με μία δυναμική εμφάνιση. Μπροστά, νέοι προβολείς LED (στάνταρ) μαζί με την αποκλειστική μάσκα Μ με διπλή μπάρα και την εντυπωσιακή εμπρός ποδιά με μεγάλους αεραγωγούς συνθέτουν τη φυσιογνωμία ενός «υπεραθλητή».

Τα δυναμικά ανάγλυφα εμπρός φτερά με τα βράγχια Μ (συμπεριλαμβανομένων των πλαϊνών φλας), οι πλαϊνές ποδιές και οι αποκλειστικές σφυρήλατες 19άρες ζάντες αλουμινίου Μ (σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Μ 20-ιντσών για την BMW M6 Gran Coupe) ενισχύουν αυτή την εντύπωση. Η sportive εμφάνιση των νέων M6 Coupe, Cabrio και M6 Gran Coupe ολοκληρώνεται από μία νέα ποδιά με ενσωματωμένο ένθετο διαχύτη, δύο σετ απολήξεων εξαγωγής Μ και το λογότυπο M6 στο καπό.

Αποκλειστικό χαρακτηριστικό M είναι η πανάλαφρη ανάγλυφη οροφή από ανθρακονήματα των νέων M6, που επίσης συμβάλλει στο οπτικό χαμήλωμα του κέντρου βάρους του αυτοκινήτου.

Το σπορ στοιχείο και η πολυτέλεια των υψηλών επιδόσεων που αποτελούν την ουσία της BMW M GmbH δίνουν το παρών στο εσωτερικό των νέων M6. Εδώ κυριαρχούν το δερμάτινο τιμόνι M με χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων (paddles) για το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη Μ (M Double Clutch Transmission) με Drivelogic και M Drive, με επιλογέα ταχυτήτων Μ, εξαιρετικό ταμπλό Μ, Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών στυλ iPhone, κεντρική κονσόλα σε εμφάνιση black panel και έκδοση M της BMW Head-Up Display.

Στην αποκλειστική πλήρως δερμάτινη επένδυση εσωτερικού Μ με αντίθετες ραφές προστίθενται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα Μ, φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ Μ με λογότυπο Μ6 και ένα υποπόδιο οδηγού Μ.

Σχετικές ειδήσεις