ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volkswagen: To νέο Passat στην Ελλάδα

Volkswagen: To νέο Passat στην Ελλάδα

Με το νέο Passat, η Volkswagen παρουσιάζει ένα νέο σχεδιαστικό profile που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τον δυναμισμό.

Όγδοη γενιά για το μεσαίο μοντέλο της VW, το οποίο χάρη στην πλατφόρμα «MQB», oι αναλογίες του αμαξώματος του έχουν γίνει ακόμα πιο δυναμικές: Πιο χαμηλό, πιο φαρδύ, μεγαλύτερο μεταξόνιο, κοντοί πρόβολοι, μεγαλύτεροι θόλοι τροχών.

Τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω κεντρίζουν την προσοχή ενώ παράλληλα προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή ορατότητα συμβάλλοντας στη κορυφαία ασφάλεια που το νέο Passat προσφέρει. Η ακριβής σχεδίαση συνδυάζεται αρμονικά με τη νέα γκάμα ζαντών αλουμινίου, δημιουργώντας ένα επιβλητικό αποτέλεσμα.

Το εσωτερικό του νέου Passat δημιουργήθηκε με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την καθαρότητα των γραμμών και την λειτουργικότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια avant-garde εμφάνιση με νέες σχεδιαστικές λύσεις, όπως η οριζόντια διάταξη των αεραγωγών που διατρέχουν το ταμπλό σε όλο του το μήκος. Η έγχρωμη οθόνη αφής διάστασης 6,5'' σε συνδυασμό με τον περιμετρικό ατμοσφαιρικό φωτισμό «Ambient» δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής τεχνολογίας και εκλεπτυσμένης σχεδίασης.

Η κινητήρια δύναμη

Νέοι κινητήρες EU6: Το νέο Passat εφοδιάζεται με τους πλέον σύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες της Volkswagen με γνώμονα τον απόλυτο συνδυασμό της οικονομικής – δυναμικής και άνετης οδήγησης.

Με το νέο Passat, η Volkswagen εισάγει 3 νέους κινητήρες TDI που διακρίνονται για τη δύναμη αλλά και την οικονομία τους. Πρόκειται για τον κινητήρα 1.6 TDI απόδοσης 120 ίππων τον 2.000 κ.εκ. TDI 150 ίππων και τον 2.000 κ.εκ. TDI BiTurbo των 240 ίππων. Ο τελευταίος διατίθεται αποκλειστικά με 7-τάχυτο κιβώτιο DSG και τετρακίνηση 4Motion.
Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει τους νέους 1.4 TSΙ (125 ίππων) και 1.4 TSI (150 ίππων) με ACT (ενεργό σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων). Όλοι εφοδιάζονται με BlueMotion Technology και προαιρετικά με κιβώτιο DSG.

Σχετικές ειδήσεις