ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Jeep: Τα Renegade και Cherokee στην Ελλάδα

Jeep: Τα Renegade και Cherokee στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η επίσημη παρουσίαση των νέων Jeep Renegade και Cherokee στην Ελλάδα. Η Jeep «υπόσχεται» για τα νέα μοντέλα της εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες αλλά και οικονομικούς κινητήρες.

Με δύο πολύ σημαντικά μοντέλα για την αγορά της Ελλάδας κάνει την κίνηση της η Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε Τα Renegade και Cherokee.

Νέο Renegade


Το μήκους 4,24 m. Renegade είναι το πρώτο Jeep που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και το «εισιτήριο» για την είσοδο της «σκληροπυρηνικής» off road μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV.

Συνολικά θα προσφέρονται 12 συνδυασμοί κινητήρων-κιβωτίων-μετάδοσης, προσφέροντας την ιδανική πρόταση στις διαφορετικές επιθυμίες των καταναλωτών. Και βέβαια πέρα από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις θα υπάρχουν και αυτές με σύστημα 4×4. Τρεις βενζινοκινητήρες (δύο MultiAir2 και ο E.torQ), δύο diesel MultiJet II, δύο μηχανικά κιβώτια, ένα διπλού συμπλέκτη DDCT και το πρώτο στην κατηγορία 9τάχυτο αυτόματο παρατάσσονται με το Renegade.

Το μικρό Jeep θα κυκλοφορήσει στα επίπεδα εξοπλισμού Sport, Longitude, Limited και Trailhawk και τιμή από 19.370€

Νέο Cherokee

Το νέο Cherokee, πέρασε στην τέταρτη πλέον γενιά του. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία «Go anywhere, do anything» της αμερικανικής μάρκας, έρχεται και στη Γηραιά Ήπειρο για να διεκδικήσει κομμάτι της πίτας στην κατηγορία των SUV.
Το νέο Cherokee θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις εξοπλισμού Longitude, Limited και Trailhawk.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 2000 κ.εκ. Multijet II turbo diesel με 170 ίππους (και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο), ενώ ο ίδιος κινητήρας διατίθεται με απόδοση 140 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στις επιλογές θα περιλαμβάνονται επίσης και 2 βενζινοκινητήρες, ο V6 Pentastar των 3.200 κ.εκ. με το 9άρι κιβώτιο και ο Tigershark MultiAir I-4 των 2.400 κ.εκ. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 39.900€ (για το δίλιτρο Turbo diesel κινητήρα.

Σχετικές ειδήσεις