ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Abarth: Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης 2015

Abarth: Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης 2015

Η Abarth επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει στο κοινό τη γκάμα της και να γιορτάσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα στις πωλήσεις του 2014.

Πωλήσεις και νέα μοντέλα. Η μάρκα με σήμα το ζώδιο του σκορπιού προσφέρει μια νέα εκτεταμένη γκάμα η οποία επιτρέπει σε κάθε πελάτη να επιλέξει μεταξύ των διαφόρων επιπέδων επιδόσεων και τεχνολογικού εξοπλισμού αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Η γκάμα ξεκινά από τους 140 ίππους του Custom, συνεχίζει με τους 160 ίππους του Turismo και περνάει στους 180 ίππους του Competizione, για να φτάσει τελικά στο «απόλυτο απόσταγμα επιδόσεων» με το 695 Biposto και τους 190 ίππους, που συνδυάζονται με ένα βάρος μόλις 997 κιλών κι έτσι προσφέρουν τον καλύτερο λόγο βάρους/ισχύος στην κατηγορία του (5,2 kg/HP).

Με 6.869 Abarth 500 τα οποία πουλήθηκαν, η εταιρία έχει αύξηση 12,2% σε σχέση με το 2013. Αλλά η αύξηση των πωλήσεων ήταν εντυπωσιακή σε όλες τις χώρες και όλες τις ηπείρους, αντανακλώντας την εμπειρία και την εξαιρετική δουλειά της εταιρείας στην ικανοποίηση και των πιο σύνθετων αναγκών των πελατών της.

Σχετικές ειδήσεις