ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford: Νέο Ranger ανανεωμένο και βελτιωμένο (photos & video)

Ford: Νέο Ranger ανανεωμένο και βελτιωμένο (photos & video)

Η Ford Αποκαλύπτει το Ανθεκτικό Νέο Ranger με Τολμηρή, Ανανεωμένη Σχεδίαση, Ευφυείς Τεχνολογίες και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου.

Το νέο Ford Ranger Ford γίνεται νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία pickup με ανανεωμένη εμφάνιση, προηγμένες τεχνολογίες και βελτιωμένη κατανάλωση.

Τα χαρακτηριστικά του συνοπτικά είναι:

  • Τολμηρότερη φυσιογνωμία, σύγχρονη αισθητική και νέο εσωτερικό που συνδυάζει στυλ, άριστη ποιότητα κατασκευής και βελτιωμένη λειτουργικότητα.
  • Προηγμένα χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα SYNC 2, Lane Keeping Aid, Adaptive Cruise Control και Driver Alert, κάνουν το Ranger ένα από τα πιο έξυπνα truck της αγοράς
  • Αναβαθμισμένοι κινητήρες diesel με Auto-Start-Stop και νέο Electric Power Assisted Steering στοχεύουν σε μειώσεις κατανάλωσης πάνω από 15% σε ορισμένα μοντέλα
  • Ανάρτηση σεταρισμένη για βελτιωμένη οδηγική άνεση και συμπεριφορά προσφέρει την οδηγική απόλαυση Ford με άκρως πολιτισμένη λειτουργία
  • Το νέο μοντέλο θα πωλείται στην Ευρώπη από τις αρχές του 2016, και προτίθεται ναι αυξήσει τη δημοτικότητα του Ranger στην περιοχή, όπου οι πωλήσεις πέρσι αυξήθηκαν κατά 40% συγκριτικά με το 2013
  • Το νέο Ford Ranger «εγκαινιάζει» νέα πρότυπα στην κατηγορία pickup truck με ένα ασυμβίβαστο μίγμα αντοχής, ικανότητας, ποιότητας κατασκευής και προηγμένης τεχνολογίας. Το νέο Ranger θα προσφέρεται σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο και θα διατίθεται στην Ευρώπη από τις αρχές του 2016.

Το νέο μοντέλο που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόγκ, θα ενισχύσει τις πωλήσεις του Ranger στην Ευρώπη, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 40% το 2014 σε σχέση με το 2013, με άνοδο μεριδίου αγοράς 4,5 ποσοστιαίες μονάδες, στο 21%.

Με νέα φυσιογνωμία και με μία κομψή, λειτουργική καμπίνα, το Ranger βασίζεται στις ικανότητες, καινοτομίες και ανέσεις που το έκαναν να ξεχωρίσει από τα παραδοσιακά pickup trucks. Με τη συμβολή νέων, προηγμένων τεχνολογιών λανσάρει νέες και πρακτικότερες λύσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων.

«Το νέο Ford Ranger εγκαινιάζει ένα νέο επίπεδο άνεσης και πολιτισμένης λειτουργίας στην κατηγορία χωρίς να υπονομεύεται ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας που επιθυμούν οι πελάτες,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Αντιπροσωπεύει ένα νέο, ευφυέστερο είδος σκληρού και ανθεκτικού οχήματος και θα βοηθήσει τους πελάτες να ανεβάσουν τον πήχη σε επίπεδο επαγγελματικών ή οικογενειακών δραστηριοτήτων. Μαζί με τη νέα και εκτεταμένη οικογένεια Transit, το Ranger είναι ζωτικό στοιχείο της ανανεωμένης σειράς επαγγελματικών οχημάτων Ford που συνεχίζει ακάθεκτη τις πωλήσεις της στην Ευρώπη,» πρόσθεσε ο de Waard.

Σχετικές ειδήσεις