ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Το Corsa OPC είναι Αθλητής Πέμπτης Γενιάς

Opel: Το Corsa OPC είναι Αθλητής Πέμπτης Γενιάς

Ισχυρό: Με κινητήρα 1.600 κ.εκ. turbo με 207 ίππους. Γρήγορο: Επιτάχυνση 0-100 χλμ σε 6,8 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 230 χλμ.Συναρπαστικό: Δοκιμασμένο στο Nürburgring, σπορ εμφάνιση, πλούσιες επιδόσεις.Ανταγωνιστικό: Διατίθεται από 22.500 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμό.

Αφού γιόρτασε πρόσφατα την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο Corsa OPC είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Το ταχύτερο μέλος της νέας γενιάς Corsa συνδυάζει ασυμβίβαστο σπορ πνεύμα με καταλληλότητα για καθημερινή χρήση. Αυτό το πανίσχυρο εργαλείο μήκους σχεδόν 4 μέτρων εντυπωσιάζει με το υψηλόρροπο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.600 κυβ. εκ, 207 ίππων, την ευέλικτη συμπεριφορά και ασφαλώς με την σπορτίφ εμφάνιση.

Ωστόσο, ούτε η γνώριμη ευρυχωρία Corsa, ούτε το υψηλό επίπεδο άνεσης υπονομεύονται. Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια OPC διατίθεται τώρα για παραγγελία από 22.500 ευρώ (Λιανική τιμή συμπερ. ΦΠΑ) και αναμένεται σύντομα στα καταστήματα των Διανομέων.

«Τα OPC μοντέλα μας αποτελούν την αιχμή του δόρατος κάθε προϊοντικής οικογένειας. Αντανακλούν τη σπορ παράδοση Opel, ενσαρκώνουν τη Γερμανική μηχανολογία, τη συναισθηματική σχεδίαση και τη μοναδική δυναμική συμπεριφορά. Το νέο Corsa OPC αποδεικνύει περίτρανα πόσο ψηλά οι μηχανικοί μας έχουν ανεβάσει την πήχη στη σπορ μικρή κατηγορία. Αποκαλύπτει τις δυνατότητές του σε ορεινούς δρόμους γεμάτους στροφές - ακόμα και στην αγωνιστική πίστα, ενώ είναι τόσο απολαυστικό ώστε δεν έχεις καμία διάθεση να το αποχωριστείς. Κλασικό OPC – σημαίνει απλά γνήσιο πάθος,» δήλωσε ο Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO του Opel Group.

Σχετικές ειδήσεις