ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Bentley : Βραβείο σχεδιασμού για την EXP 10 Speed 6

Bentley : Βραβείο σχεδιασμού για την EXP 10 Speed 6

Μια ομάδα έμπειρων κριτών στο παγκοσμίου φήμης Concorso d’Eleganza Villa D’Este, επέλεξαν την Bentley EXP 10 Speed 6 για το «Βραβείο Σχεδιασμού για concept & πρωτότυπα αυτοκίνητα» μετά την εμφάνισή του στην Ιταλική Έκθεση Ιστορικών Αυτοκινήτων που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει το συναρπαστικό μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας και δόθηκε στον Διευθυντή Σχεδίασης της Bentley, κ. Luc Donkerwolke. Οι κριτές επέλεξαν τη Bentley EXP 10 Speed 6 σαν το καλύτερο μοντέλο το οποίο συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονική σχεδιαστική αντίληψη και εμφάνιση της Bentley με τη σύγχρονη τεχνική.

Η ισχυρή, εξαίσια και ξεχωριστή Bentley EXP 10 Speed 6 δείχνει την μελλοντική κατεύθυνση της πολυτέλειας και των επιδόσεων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την προηγμένη υβριδική τεχνολογία.

«H EXP 10 Speed 6 είναι το πιο πολυσυζητημένο πρωτότυπο αυτοκίνητο των τελευταίων ετών και ήταν το αστέρι στην Έκθεση της Γενεύης ενώ δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη από τους εμπόρους, τους πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό το εξαιρετικά πολυπόθητο βραβείο αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της πεμπτουσίας του βρετανικού σχεδιασμού μας», δήλωσε ο Διευθυντής Σχεδίασης της Bentley, κ. Luc Donkerwolke.

Το Concorso d’Eleganza Villa D’Este πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1929, στις όχθες της Λίμνης Κόμο και συγκεντρώνει ιδιοκτήτες και λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις