ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Ευεξία με τα Καθίσματα Υψηλών Προδιαγραφών του Νέου Astra

Opel: Ευεξία με τα Καθίσματα Υψηλών Προδιαγραφών του Νέου Astra

Νέα comfort seats προηγμένης Γερμανικής μηχανολογίας από την Opel. Έχουν λειτουργίες μασάζ, μνήμης και άλλες, πρωτοφανείς στην κατηγορία των συμπαγών. Τέλος η πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs) αποτελεί παράδοση στην Opel.

Το νέο Opel Astra γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) φέτος το φθινόπωρο (17 – 27 Σεπτεμβρίου, 2015), και αναμφίβολα λανσάρει ένα πρωτοφανές επίπεδο πολυτέλειας στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων.

Το Astra είναι ελαφρύτερο, πιο αποδοτικό και διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των καθισμάτων του υπόσχεται ξεκούραστα μικρά και μεγάλα ταξίδια. Τα premium εργονομικά καθίσματα Opel με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs) προσφέρουν εξαιρετική άνεση σε μακρινές διαδρομές. Αυτά συνεχίζουν την παράδοση των βραβευμένων καθισμάτων Opel. Ρυθμιζόμενα προς 18 κατευθύνσεις – με μία ρύθμιση πλαϊνών μαξιλαριών - προαιρετικά διατίθενται τώρα με περαιτέρω λειτουργίες άνεσης όπως μασάζ και μνήμης μαζί με εξαερισμό – μοναδικός συνδυασμός για την κατηγορία.

Η άνεση των πίσω επιβατών αναβαθμίζεται από τη μεγαλύτερη ευρυχωρία στην περιοχή των ποδιών, ενώ προαιρετικά διατίθενται θερμαινόμενα εξωτερικά πίσω καθίσματα. Οι αγοραστές Astra μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας αυτών των καθισμάτων που εξελίσσονται αποκλειστικά στους κόλπους της Opel σε πολύ ελκυστική τιμή.

«Το κάθισμα είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός αυτοκινήτου από απόψεως ασφάλειας, άνεσης και στυλ. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δίνουμε υψηλή προτεραιότητα – με τη στήριξη των εταίρων μας – στην εξέλιξη των συστημάτων των καθισμάτων μας,» σχολιάζει ο Charlie Klein, Vice President Vehicle Engineering στην Opel. «Τα καθίσματα του νέου Opel Astra ικανοποιούν κάθε επιθυμία και αντανακλούν τις ικανότητες και την αφοσίωση των μηχανικών και σχεδιαστών μας. Τα καθίσματα Astra λανσάρουν προηγμένα χαρακτηριστικά στην κατηγορία Compact που συνήθως συναντάμε μόνο σε premium κατηγορίες.»

Σχετικές ειδήσεις