ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MINI: Τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη

MINI: Τι θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη

Στο πλαίσιο της παρουσίας του BMW Group στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, 15 – 27 Σεπτεμβρίου, είναι η πρώτη φορά που η MINI θα εμφανιστεί αποκλειστικά με τη νέα της εταιρική σχεδίαση.

Το φετινό περίπτερο της MINI υπογραμμίζει την καινοτόμο δύναμη του Group και βασίζεται στην παράδοση συνεχούς ανανέωσης της μάρκας.

Η κομψή και αυθεντική ταυτότητα ΜΙΝΙ αντανακλάται στην αρχιτεκτονική δομή, τις επικοινωνίες και το υλικό των βίντεο. Η νέα φιλοσοφία ταυτότητας της μάρκας αντιπροσωπεύει το προηγμένο lifestyle της δημιουργικής τάξης.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου MINI Clubman . Με μία νέα εξάθυρη έκδοση αυτού του εντυπωσιακού και πολύ επιτυχημένου μοντέλου MINI, η μάρκα επιχειρεί ένα τολμηρό εγχείρημα σε υψηλότερη κατηγορία για πρώτη φορά και ανεβάζει τον πήχη στη σχεδίαση, τα υλικά και την προϊοντική ουσία.

Το παράθυρο ύψους 9 μέτρων στην πρόσοψη του περιπτέρου αποκαλύπτει μία εικόνα του χαρακτήρα του νέου MINI Clubman. Με βάση τη φιλοσοφία “The Clubman Dialogues”, οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν τη δημιουργικότητα και τη φινέτσα του νέου MINI Clubman.
Το κύριο έκθεμα προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο του νέου MINI Clubman και να διαμορφώσουν μία προσωπική άποψη.

Το MINI John Cooper Works μεταφέρει τον επισκέπτη σε έναν ανοιχτό, αστικό βιομηχανικό κόσμο. Δύο μέλη της θρυλικής οικογένειας John Cooper Works θα εκτίθενται με φόντο ένα αεροπορικό υπόστεγο. Ελευθερία, κληρονομιά και αποκλειστικότητα μεταφράζονται σε μία βιωματική εμπειρία.
Το περίπτερο παρουσιάζει το MINI Countryman σαν ένα αυτοκίνητο που κινείται με την ίδια άνεση στην πόλη και στην εξοχή.

Το MINI Connected είναι κοινό στοιχείο όλης της γκάμας εκφράζοντας την ψηφιακή ταυτότητα MINI. Συστήματα υποστήριξης οδηγού, ενημέρωση / ψυχαγωγία, εικονική πραγματικότητα (VR) – μία ευρεία γκάμα καινοτόμων εκθεμάτων πολυμέσων προσφέρουν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες χρήσης επαναστατικών τεχνολογιών με διαδραστικό τρόπο.

Το MINI Connected Lounge με χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο επάνω επίπεδο προσφέρει μια συναρπαστική θέα της σκηνής και της πίστας, ενώ το MINI 360° δίνει μία γεύση από το μέλλον.

MINI Yours σημαίνει τίποτα λιγότερο από κάτι μοναδικά αποκλειστικό. Εδώ οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία ποιότητα σχεδίασης και υλικών στη δημιουργική ατμόσφαιρα ενός στούντιο. Μία προθήκη μεγάλης κλίμακας παρουσιάζει την ποικιλία και αποκλειστική ποιότητα κατασκευής MINI Yours.


Το τμήμα MINI Accessories ανοίγει ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων – με αξεσουάρ σε όλα τα σχήματα και χρώματα σε αμέτρητους διαφορετικούς συνδυασμούς. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους εμφάνιση MINI με το διαμορφωτή αξεσουάρ MINI.

Η έμφαση του MINI Lifestyle shop φέτος θα είναι στην MINI Gentleman’s Capsule Collection, που είναι εμπνευσμένη από το MINI Clubman, με αξεσουάρ όπως καπέλα, παπούτσια, ένα άρωμα και ένα αποκλειστικό σε ξυρίσματος.

Σχετικές ειδήσεις