ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Rolls Royce: Με Παγκόσμιες Πρεμιέρες στη Φρανκφούρτη

Rolls Royce: Με Παγκόσμιες Πρεμιέρες στη Φρανκφούρτη

Η επίσημη πρώτη της νέας Rolls - Royce Dawn είναι το ατού της μάρκας για το 2015 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, 15 – 27 Σεπτεμβρίου.

Η εντυπωσιακά κομψή εξωτερική σχεδίαση αυτού του τετραθέσιου πολυτελούς cabrio συνδυάζει τη θρυλική εμφάνιση μιας Rolls-Royce με μία cool και μοντέρνα... φαντασίωση Rolls-Royce. Η Dawn είναι εξαιρετικά γοητευτική όσο καμία άλλη Rolls-Royce μέχρι σήμερα. Δύο διαφορετικές εκδοχές εκτίθενται στο περίπτερο.

Μία ειδική γκάμα μοντέλων θα είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες στο Collector ’ s Garage: Η νέα Wraith Inspired by Music, μία Phantom Limelight και μία Ghost Series II.

Στο Sir Henry Royce Lounge, πελάτες και υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να εμπνευστούν εκφράζοντας τις προσωπικές τους σχεδιαστικές επιθυμίες, και να τις συζητήσουν απευθείας με μέλη της ομάδας της Rolls-Royce σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Bespoke is Rolls - Royce . Ένας από τους παράγοντες επιτυχίας του “Bespoke is Rolls-Royce” είναι η στενή συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών και πελατών, των οποίων οι επιθυμίες ενσωματώνονται ομαλά στη διαδικασία δημιουργίας ενός αυτοκινήτου τόσο μοναδικού όσο τα δακτυλικά αποτυπώματα. Στο bespoke στούντιο, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τη λεπτομερή διαδικασία σχεδίασης αρκετών εμβληματικών χαρακτηριστικών.

Σχετικές ειδήσεις