ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mitsubishi: Τι θα παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Mitsubishi: Τι θα παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Το Ανανεωμένο Outlander PHEV με Dynamic Shield θα κάνει το Ευρωπαϊκό του Ντεμπούτο.

Το ανανεωμένο Outlander PHEV του 2016, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο, θα κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA).

Δίπλα στο νέο Outlander PHEV θα εκτίθεται η έκδοση ράλι του Outlander PHEV που θα τρέξει στο Baja Portalegre 500 cross-country rally2 και αρκετά μοντέλα παραγωγής από μία συνολική γκάμα 15 οχημάτων.

Η Mitsubishi Motor Cooperation θα παρουσιάσει επίσης ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV. Επίσης θα εκτίθεται το Smartphone Link Display Audio (SDA) που υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες αναπαραγωγής οθόνης (mirroring) Android Auto και Apple CarPlay. Διατίθεται με το Pajero SUV της Ευρωπαϊκής αγοράς από τον Αύγουστο.

Το Outlander PHEV υιοθετεί νέο εμπρός τμήμα βασισμένο στη φιλοσοφία Dynamic Shield που χρησιμοποιείται στα τελευταία μοντέλα MMC. Το εσωτερικό αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας ενώ οι παρεμβάσεις στο αμάξωμα, το πλαίσιο και τον κινητήρα έχουν βελτιώσει αισθητά τον αθόρυβο χαρακτήρα, την επιτάχυνση, τη συμπεριφορά και την ευστάθεια, την οδηγική άνεση, την περιβαλλοντική συμβατότητα και λοιπά στοιχεία των οδηγικών επιδόσεων και της ποιότητας. Είναι ένα plug-in υβριδικό ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι, κάτι που αυξάνει την αξία της χρηστικότητάς του ακόμα και όταν είναι σταματημένο.

Τα μοντέλα της MMC στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015

Μοντέλο Αριθμός εκθεμάτωνΣχόλια
Ημέρες ΤύπουΗμέρες Κοινού
Νέο Outlander PHEV66Ευρωπαϊκή παρουσίαση

Νέο Outlander PHEV

Baja Portalegre 500 rally car

11Ευρωπαϊκή παρουσίαση
Νέο Outlander21
L200 (Double Cab)11Triton ή Strada σε μερικές χώρες
i-MiEV11
Space Star 1Mirage σε μερικές χώρες
Pajero11Montero ή Shogun σε μερικές χώρες
ASX12RVR ή Outlander Sport σε μερικές χώρες
Lancer Sportback 1Galant Fortis Sportback στην Ιαπωνία

Σχετικές ειδήσεις