ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fiat: Οι πρώτες φωτογραφίες του 124 Spider (photos)

Fiat: Οι πρώτες φωτογραφίες του 124 Spider (photos)

Το νέο ιταλικό roadster εντοπίστηκε στην Αμερική και στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε Ιταλικό site φαίνεται πως αυτή θα είναι η τελική του εμφάνιση.

Το αυτοκίνητο που φαίνεται στις φωτογραφίες δεν έχει καμουφλάζ και οι paparazzi το είδαν στις κινηματογραφίσεις για την έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 έως 29 Νοεμβρίου.

Το αμάξωμα έχει αρκετές ομοιότητες και διαφορές από το Mazda MX-5 το οποίο δανείζει το πλαίσιο και πολλά άλλα εξαρτήματα. Κοιτάζοντας τις εικόνες μπορείτε να παρατηρήσετε τον εμπρός πρόβολο, που είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από του Miata, με το Fiat 124 Spider, να έχει πιο εκτεταμένη εμπρός όψη και σπορ εμφάνιση (όπως τα μοντέλα της δεκαετίας του εξήντα). Η οροφή θα είναι μαλακή (όπως στο MX-5) και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαθέτει αυτόματο σύστημα ανοίγματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, αναμένεται πως το Fiat 124 Spider και το Abarth 124 Spider, θα έχουν τον κινητήρα της Fiat ( 4-κύλινδρος 1.400 κ.εκ. turbo) αλλά και τον 1750 της Alfa Romeo.

Σχετικές ειδήσεις