ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτη διαφήμιση για το νέο Passat

Απίστευτη διαφήμιση για το νέο Passat
Το Super Bowl, σαν τελικός το πρωταθλήματος του NFL προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατών κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο...

Το Super Bowl, σαν τελικός το πρωταθλήματος του NFL προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατών κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα τον 45ο τελικό τον παρακολούθησαν 111 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Φυσικά οι αμερικάνοι κάτι τέτοιες στιγμές δεν τις αφήνουν ανεκμετάλλευτες καθώς λόγο της υψηλής τηλεθέασης, οι εταιρίες παίρνουν φωτιά με σκοπό να παρουσιάσουν κάποιες special διαφημίσεις, αγοράζοντας φυσικά διαφημιστικό χρόνο, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση είναι ιδιαίτερα υψηλός…

Η διαφήμιση που προβλήθηκε στον τελικό και έχει παρουσιαστεί στο εδώ και 6 μέρες στο διαδίκτυο έχει «τρελάνει» το Youtube. Αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσίαση το νέου Volkswagen Passat με τον … Darth Vader, τον «μαύρο άρχοντα» από την σειρά ταινιών «Star Wars».


Ενδεικτικά, μέσα σε μόλις 6 μέρες έχει 20.602.257 views.
Δείτε το νέο Passat με την εκπληκτική ομολογουμένως διαφήμιση στην οποία σύμφωνα με την USA Today, πρωταγωνιστεί στον ρόλο του μικρού Darth, ο 6χρονος ηθοποιός Max Page.