ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξανά χειρουργείο ο Κούμπιτσα

Ξανά χειρουργείο ο Κούμπιτσα
Εκμεταλλευόμενοι την πολύ καλή αντίδραση στη φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή οι γιατροί του Ρόμπερτ Κούμπιτσα περνούν στην...

Εκμεταλλευόμενοι την πολύ καλή αντίδραση στη φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή οι γιατροί του Ρόμπερτ Κούμπιτσα περνούν στην επόμενη φάση επεμβάσεων.
Στις διορθωτικές εγχειρήσεις περνούν οι γιατροί του νοσοκομείου Σάντα Κορώνα στην Πιέτρα για τον Κούμπιτσα. Ο Πολωνός, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για ακόμη μία φορά την Πέμπτη, για να διορθωθούν τα κατάγματα στον ώμο και το πόδι του, και θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Renault.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πολωνός πιλότος θα χειρουργηθεί την Πέμπτη στο δεξιό του ώμο και πόδι ενώ μετά από τρεις με τέσσερεις ημέρες θα χειρουργηθεί πάλι στον δεξιό του αγκώνα. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι ο 26χρόνος συνομίλησε με γιατρούς και συγγενείς του χθες.

Δηλώσεις έκανε και ο δρ Τζιόρτζιο Μπαραμπίνο, διευθυντής του νοσοκομείου, στην ιταλική ιστοσελίδα «Il Vostro»: «Μία μερική επανάκτηση των κινήσεων του στο χέρι είναι πιθανή μέσα στου επόμενους μήνες, αλλά για να δούμε αν θα αποκτήσει πλήρη έλεγχο των κινήσεών του θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο».