ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από βδομάδα η απόφαση για το Μπαχρέιν

Από βδομάδα η απόφαση για το Μπαχρέιν
«Βόμβα» πως το πρώτο γκραν πρι του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα στο Μπαχρέιν δεν θα διεξαχθεί, αν συνεχιστεί η...

«Βόμβα» πως το πρώτο γκραν πρι του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα στο Μπαχρέιν δεν θα διεξαχθεί, αν συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα έως σήμερα, εξαπέλυσε ο Μπέρνι Έκλεστοουν. «Θα αποφασίσουμε την Τρίτη ή την Τετάρτη. Αν τα πράγματα μείνουν όπως έχουν σήμερα, η απάντηση είναι όχι. Αν δεν ηρεμήσουν οι καταστάσεις μέχρι την Τετάρτη, τότε θα πρέπει να το ακυρώσουμε» είπε αναλυτικά ο εμπορικός διευθυντής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η κατάσταση στην αραβική χώρα είναι έκρυθμη, καθώς, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα Μανάμα, μέχρι σήμερα τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας τραυματίστηκαν 231 από ενέργειες της αστυνομίας κατά αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

Μόλις πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε η απόφαση πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι δύο κούρσες για το πρωτάθλημα «GP2 Asia series» στην πίστα του Μπαχρέιν.