ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στην παραγωγή το Ampera

Στην παραγωγή το Ampera
Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της παραγωγής του το Opel Ampera έχει 1.000 προ-παραγγελίες...

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της παραγωγής του το Opel Ampera έχει 1.000 προ-παραγγελίες ήδη σε όλη την Ευρώπη, ενώ η Opel είναι έτοιμη να σταθεροποιήσει την τιμή αγοράς στα 42.900€.

Το Opel Ampera προτίθεται να δημιουργήσει μία εντελώς νέα κατηγορία στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Το πεντάθυρο, τετραθέσιο Opel που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο χρονιά προσφέρει όλα τα οφέλη ενός ηλεκτρικού οχήματος, καταργώντας το άγχος της αυτονομίας.

Η έκδοση παραγωγής του θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου). Μέχρι σήμερα οι προ-παραγγελίες έχουν φτάσει περίπου τις 1.000 σε όλη την Ευρώπη, ενώ οι μισοί από τους αγοραστές είναι εταιρικοί πελάτες.

Σχεδιαστικά, το αυτοκίνητο παραγωγής βρίσκεται πολύ κοντά στα αρχικά πρωτότυπα. Το Ampera έχει το DNA της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Opel – προεξέχουσα μάσκα, μεγάλο έμβλημα Opel και προκλητικούς προβολείς που θυμίζουν μπούμερανγκ. Κάθε στοιχείο του σχεδιάστηκε και μελετήθηκε για την απόδοσή του, ώστε το Ampera να γίνει ένα από τα πιο αεροδυναμικά και ενεργειακά αποδοτικά οχήματα της αγοράς.

Στο εσωτερικό, του διαθέτει τον εξοπλισμό που αρμόζει σε ένα επαναστατικό όχημα, από ηχεία Bose μέχρι οθόνες αφής.