ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε ρόλο ηγέτη ο Χέιντφελντ

Σε ρόλο ηγέτη ο Χέιντφελντ
«Από τους πρώτους κιόλας γύρους με το αυτοκίνητο καταλάβαμε πως ο Νικ Χέιντφελντ μπορεί να ηγηθεί της ομάδας»...

«Από τους πρώτους κιόλας γύρους με το αυτοκίνητο καταλάβαμε πως ο Νικ Χέιντφελντ μπορεί να ηγηθεί της ομάδας».
Με τις παραπάνω δηλώσεις ο Έρικ Μπουλιέ παρουσιάζει τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στη Lotus Renault. Μάλιστα, το αφεντικό της γαλλικής ομάδας τόνισε πως ο Γερμανός είναι σε θέση να πάρει το νούμερο ένα, αφού εντυπωσίασε, όχι μόνο αυτόν αλλά και τους μηχανικούς.

«Ήρθε στο εργοστάσιο και είχε μια συνάντηση με τους μηχανικούς, για να ενημερωθεί.. Όταν έκανε δοκιμές στη Χερέθ, τον άκουγα από τον ασύρματο, τα λόγια που έλεγε με τους μηχανικούς και ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα για να σετάρει καλύτερα το αυτοκίνητο. Με κέρδισε από εκείνο το πρωί», συμπλήρωσε ο Μπουλιέ.
«Έμεινα έκπληκτος από το πόσο γρήγορα πήρε το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα. Εγώ περίμενα πως θα χρειάζονταν λίγο χρόνο», πρόσθεσε.

Όσο για τους άλλους οδηγούς της Renault είπε: «Προτιμήσαμε τον έμπειρο Χέιντφελντ από τους δικούς μας οδηγούς δοκιμών (Σένα, Κρόσζιν, Σαρούζ, Φάουζι) γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε εξελιχθεί. Είναι ανόητο να βάζεις ένα νέο οδηγό να σου εξελίξει το αυτοκίνητο. Είναι μεγάλο βάρος για αυτόν και μία αποτυχία για εσένα».