ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες εκδόσεις και προσφορές για Abarth

Νέες εκδόσεις και προσφορές για Abarth

Στηγκάμα Abarth500προστέθηκαν προσφάτωςδύο νέες εκδόσειςπου τις είδαμε το περασμένο φθινόπωρο στην έκθεση των Παρισίων.

Πρόκειται για το «595 Turismo» και το «595 Competizione», που φέρουν διάφορες βελτιώσεις. Στην έκδοση Abarth 595 Turismo η βελτίωση αφορά στον κινητήρα και στο σύστημα πέδησης. Στο δε Abarth 595 Competizione, η αναβάθμιση αφορά στο σύστημα εξαγωγής, με την ύπαρξη εξάτμισης «Record Monza» και στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα «Abarth Corse by Sabelt», σχεδιαστικά εμπνευσμένα τους αγώνες.

Αμφότερες οι νέες εκδόσεις Abarth εφοδιάζονται με τον γνώριμο κινητήρα 1.4 Turbo T-Jet, του οποίου η ισχύς έχει αυξηθεί στους 160 ίππους, χάρη σε ένα κιτ βελτίωσης. Η τελική ταχύτητα είναι στα 211 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 πραγματοποιείται σε 7,4 δευτερόλεπτα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να απευθυνθείται στην ιστοσελίδα: www.abarth-racing.gr.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει για τον τρέχοντα μήνα ένα εκπτωτικό πρόγραμμα για όλα τα μοντέλα Abarth. Συγκεκριμένα, προσφέρεται έκπτωση 1.800 ευρώ για το Abarth Punto Supersport των 180 ίππων, ενώ για το Abarth 500/595 προσφέρονται δύο νέες εναλλακτικές λύσεις επιπλέον της υπάρχουσας έκπτωσης των 1000 ευρώ. Η πρώτη αφορά στην αγορά του 500 Cabrio στην τιμή του απλού 500, και με ένα όφελος που προσδιορίζεται στα 1900 ευρώ. Η δεύτερη αφορά στην προσφορά του αυτόματου κιβωτίου «Competizione» αντί για το στάνταρ χειροκίνητο δίχως έξτρα κόστος, με όφελος που φθάνει στα 1.400 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για όλα τα μοντέλα της Abarth προσφέρονται με χρηματοδότηση μέσω FGA Bank, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,25% (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0% και διάρκεια αποπληρωμής έως 72 μήνες.

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr