ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αλόνσο: «Πέντε ομάδες για τον τίτλο»

Αλόνσο: «Πέντε ομάδες για τον τίτλο»
Λίγο πριν η Ferrari μαζέψει τον εξοπλισμό της για την Ιταλία, ο Φερνάντο Αλόνσο έδωσε προγνωστικά και γνώμες για την έκβαση...

Λίγο πριν η Ferrari μαζέψει τον εξοπλισμό της για την Ιταλία, ο Φερνάντο Αλόνσο έδωσε προγνωστικά και γνώμες για την έκβαση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.

Εκμεταλλευόμενοι την κακοκαιρία και ενώ ο Αλόνσο έμενε εκτός από τις δοκιμές στην Βαρκελώνη οι δημοσιογράφοι του καλωδιακού τηλεοπτικού καναλιού ESPN του ζήτησαν προγνωστικά.
Ο Ισπανός αφού επαίνεσε τον συναγωνισμό είπε πως 5 ομάδες (μαζί με τη Ferrari) μπορούν να μιλούν για την κατάκτηση του τίτλου. Πρώτος στη λίστα του είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ με τη Mercedes:
«Πιστεύω πως η Mercedes έκανε άλματα στις δοκιμές και θα μας πιέσει πολύ στη Μελβούρνη. Ο Μίκαελ δε θα αφήσει την ευκαιρία και θα γίνει πολύ ανταγωνίσιμος» είπε ο Αλόνσο και πρόσθεσε:
«Πιο πίσω η Red Bull, η McLaren, η Renault και ίσως η Williams μπορούν να πιέσουν και να διεκδικήσουν νίκες».

«Οι υπόλοιπες ομάδες; » Ρώτησαν οι Αμερικάνοι και ο Ισπανός απάντησε:
«Το να διεκδικήσουν νίκες οι μικρότερες ομάδες είναι μία λιγότερο ρεαλιστική εικόνα η οποία μπορεί να συμβεί αν ετοιμάσουν το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στο γκριντ. Αυτός είναι ο σκοπός να είσαι γρήγορος και αξιόπιστος».
Και κατέληξε:
« Αυτό είναι το πακέτο που έχει η Ferrari. Στην Αυστραλία θα πάμε 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το συναγωνισμό όμως το αν θα νικήσουμε θα μπορέσουμε να το πούμε όταν βρεθούμε στην Αυστραλία.»


Onsports.gr