ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οικονομικό service Citroen

Οικονομικό service Citroen
Το «Citroen Economy Service» αποτελεί ένα νέο προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών...

Το «Citroen Economy Service» αποτελεί ένα νέο προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων Citroen να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Citroen ηλικίας από 5 έως 15 ετών, το «Citroen Economy Service» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125 € (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά).

Πέρα από την ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το «Citroen Economy Service» διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών, ανταλλακτικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή που επίσης συνοδεύονται από 12μηνη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroen.

Πηγή: onsports.gr