ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έβρος Trophy 4x4 2011

Έβρος Trophy 4x4 2011
Τα πληρώματα, που έχουν λάβει μέρος αλλά και όσοι έχουν δει video clips ή φωτογραφίες έχουν ανακηρύξει...

Τα πληρώματα, που έχουν λάβει μέρος αλλά και όσοι έχουν δει video clips ή φωτογραφίες έχουν ανακηρύξει το Έβρος Trophy έναν από τους καλύτερους αγώνες 4x4 στην Ελλάδα.

Δύσκολος, ιδιαίτερος, όμορφος, μοναδικός. Ο συναρπαστικότερος αγώνας τετρακίνητων στην Ελλάδα θα γίνει και φέτος το τετραήμερο 28/4 ως και 1/5/2011 με δυο κατηγορίες , Extreme και Ηobby με διαφορετικές (στα σημεία) διαδρομές και roadbook.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται αυτή τη χρονιά στην κατηγορία hobby. Σκοπός της είναι να μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία και να μυηθούν στο event , καινούργιοι αγωνιζόμενοι χωρίς να καταστρέψουν τα αυτοκίνητα τους . Τα πάντα βέβαια είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με την αδρεναλίνη του πληρώματος. Γι αυτό και στα trophy χρειάζεται εκτός από καλά προετοιμασμένο αυτοκίνητο και μυαλό !

Η κατηγορία Hobby αφορά μεμονωμένες και όχι σε ομάδα συμμετοχές αυτοκινήτων με οδηγό και συνοδηγό . Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα που κυκλοφορούν κανονικά στον δρόμο (έχουν πινακίδες , ασφάλεια , φλας , φώτα, κόρνα , φαρμακείο , ρεζέρβα και ένα πυροσβεστήρα 2 κιλών AFF ). Τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν τουλάχιστον ένα μπλόκε διαφορικό στον πίσω άξονα και roll-bar (αφορά μόνο τα ανοιχτά) . Όλες οι μετατροπές-βελτιώσεις , εκτός από τετραδιεύθηνση είναι δεκτές και δεν συνιστούν αλλαγή κατηγορίας.

Για την σωστή πλοήγηση και τήρηση του roadbook χρειάζεται ένα όργανο μέτρησης (τύπου terratrip) και μια πυξίδα. Το video που ακολουθεί μας δίνει εικόνες αλλά και μία πρώτη γεύση για το τι θα δούμε φέτος.

Πηγή: onsports.gr