ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel Corsa 2011

Opel Corsa 2011
Με νέα σπορ εμφάνιση, επιδόσεις με σεβασμό στο περιβάλλον(95 ίππους από Corsa ecoFLEX...

Με νέα σπορ εμφάνιση, επιδόσεις με σεβασμό στο περιβάλλον(95 ίππους από Corsa ecoFLEX εκπομπές CO2 94 g/km) και ανανεωμένο εξοπλισμό «ήρθε» το νέο Corsa.

Η ανανέωση του Opel Corsa συνεχίζεται. Νέα φυσιογνωμία με πιο σπορ, δυναμική εμφάνιση, άμεσα αναγνωρίσιμο σαν μέλος της νέας οικογένειας Opel. Με νέο χρωματολόγιο, νέες προτάσεις για το εσωτερικό και ποικίλες εξατομικευμένες, σπορ εκδόσεις γίνεται γοητευτικότερο από ποτέ.

Το Corsa προσφέρεται τώρα με το νέο multimedia σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας «Touch & Connect» που παρέχει έγχρωμη οθόνη αφής πέντε ιντσών, πλήρη κάλυψη πλοήγησης για 28 Ευρωπαϊκές χώρες, Bluetooth, συμβατότητα iPod και συνδεσιμότητα USB σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Τα κινητήρια σύνολα που διατίθενται για το Opel Corsa παράγουν από 65 μέχρι 192 ίππους. Η οικογένεια κινητήρων ανανεώθηκε το 2010 με πολλές νέες μονάδες προδιαγραφών Euro 5 που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 μέχρι 13% αυξάνοντας την ιπποδύναμη στις περισσότερες περιπτώσεις. Μία ένδειξη ανεβάσματος ταχύτητας στο ταμπλό βοηθά τους οδηγούς να μειώνουν την κατανάλωση ανεξάρτητα από την ιπποδύναμη.

Η αναβαθμισμένη έκδοση OPC 1.6 Turbo (192 ίππων) παραμένει στην κορυφή της οικογένειας Corsa. Η φυσιογνωμία του Corsa OPC εναρμονίζεται τώρα με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, αποκτώντας νέους προβολείς και νέα μάσκα.

Έχοντας στη διάθεσή τους τέσσερις αναβαθμισμένες εκδόσεις Essentia, Enjoy, Cosmo και Sport για το 2011, οι πελάτες μπορούν να διαμορφώνουν το Corsa σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες τους. Νέα μοντέρνα χρώματα και διακοσμητικά προσφέρονται για το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Το Ανθρακί εσωτερικό αποκτά άλλη οπτική ένταση με τις αποχρώσεις Tabasco Orange ή Steel Blue. Το νέο χρωματολόγιο αμαξώματος περιλαμβάνει μία φίνα off-white Guacamole, την εντυπωσιακή Grasshopper green και την τολμηρή, ζεστή Henna.

Το Corsa είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στην Ευρώπη στο χώρο των μικρών αυτοκινήτων – ή σούπερ μίνι. Διεκδικεί περίπου το 30% των πωλήσεων Opel και είναι από τους ηγέτες της κατηγορίας του. Κατά μέσο όρο, πάνω από 400.000 πωλήθηκαν ετησίως τα τρία τελευταία χρόνια.

Πηγή: onsports.gr