ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεύτερη ανάβαση Σχίνου Δοκιμές

Δεύτερη ανάβαση Σχίνου Δοκιμές
Χωρίς προβλήματα και με μοναδικό άγχος για τους αγωνιζόμενους τον άστατο καιρό έγιναν τα δοκιμαστικά...

Χωρίς προβλήματα και με μοναδικό άγχος για τους αγωνιζόμενους τον άστατο καιρό έγιναν ( 19/3) τα δοκιμαστικά για τη 2η Ανάβαση Σχίνου.

Από τα 55 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή δεν εμφανίστηκαν πέντε, ενώ μία άτυχη στιγμή (έξοδο) είχε ο Σπύρος Νίκας (Peugeot 106).

Η μικρή καθυστέρηση που δημιουργήθηκε στο δεύτερο σκέλος ήταν το μόνο απρόοπτο στη διαδικασία, κάτι που δεν επηρέασε τον Δημήτρη Κουμπούρη (Peugeot 106) να «γράψει» τους δύο καλύτερους χρόνους στο 1ο (2:49,09) και το 3ο σκέλος (2:44,030), με τον Νόντα Σπυρόπουλο (Peugeot 106 Rallye) να είναι καλύτερος στο 2ο (2:40,28).

Αύριο (20/3) ο καιρός θα είναι ο ρυθμιστής των επιδόσεων και του θεάματος (οι προβλέψεις μιλούν για έντονη συννεφιά και κατά διαστήματα ασθενείς βροχοπτώσεις) έτσι η πιθανή εναλλαγή ανάμεσα στο στεγνό και το βρεγμένο οδόστρωμα θα ταλαιπωρήσει του οδηγούς στην επιλογή των ελαστικών.

Ο αγώνας θα γίνει σε δύο σκέλη. Το πρώτο από αυτά θα ξεκινήσει στις 10:00 και η διοργανώτρια λέσχη «ΠΑΛΜΑ» παρακαλεί όσοι θεατές επιθυμούν να βρεθούν σε κάποια από τις στροφές της ανάβασης να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα. Ο δρόμος για οποιοδήποτε πέρασμα πλην των αυτοκινήτων της οργάνωσης θα κλείσει στις 09:00.

Πηγή: onsports.gr