ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«Φέτος όλα είναι διαφορετικά»

«Φέτος όλα είναι διαφορετικά»
Ενθουσιασμένος είναι ο Μ. Σουμάχερ ενόψει του πρώτου αγώνα της Formula 1 για τη νέα σεζόν, για την οποία δηλώνει ανυπόμονος να ξεκινήσει...

Ενθουσιασμένος είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ ενόψει του πρώτου αγώνα της Formula 1 για τη νέα σεζόν, για την οποία δηλώνει ανυπόμονος να ξεκινήσει. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes, σε δηλώσεις του τόνισε πως η περσινή χρονιά ήταν λίγο δύσκολη, ωστόσο ευελπιστεί όπως φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα για αυτό και την ομάδα του:

«Αυτή η χρονιά είναι πολύ διαφορετική. Πέρσι, ήταν ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής μου, όμως ήταν όλα καινούρια. Το μονοθέσιό μου, η μηχανή, η ομάδα, ήταν όλα κάτι που έπρεπε να μάθω στην πορεία», τόνισε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Φέτος, ένα χρόνο μετά, ξέρω πολύ καλύτερα σε ποια σημεία πρέπει να δουλέψω για να βελτιωθώ. Έχω εξοικειωθεί με τη νέα μου ομάδα. Αποτελείται από εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους. Δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου να αγωνιστώ με τη Mercedes».

Ο Σουμάχερ, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην καλή συνεργασία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας: «Η ομάδα δουλεύει σε όλους τους τομείς που έχουμε ζητήσει βελτιώσεις. Τα στοιχεία που έχω δει είναι εξαιρετικά, όμως όλοι ξέρουμε πως είναι άλλο πράγμα να βελτιώνεις κάποιες αδυναμίες στα κομπιούτερ κι άλλο μέσα στην πίστα».