ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Avensis στο Touring Car

Νέο Avensis στο Touring Car
Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του βρετανικού Tournig Car, η Toyota παρουσίασε το νέο μοντέλο του Avensis «Next Generation Touring Cars»...

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του βρετανικού Tournig Car, η Toyota παρουσίασε το νέο μοντέλο του Avensis «Next Generation Touring Cars»/

Τα νέα δύο Avensis θα πιλοτάρουν οι Φρανκ Βράταλ και ο Τόνι Χιουτζ, οι οποίοι στην παρουσίασή τους, έκαναν εμφάνιση φορώντας τις επίσημες στολές των ομάδων τους, Dynojet Racing και Hughes Motorsport/Speedworks.

«Το Toyota φαίνεται απίστευτο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις πρώτες δοκιμές. Μπορεί να είναι απογοητευτικό το γεγονός πως δεν έχουμε χρόνο ώστε να κάνουμε πιο πολλές (δοκιμές), ωστόσο ξέρουμε πως πάντα οι πρώτοι γύροι είναι δύσκολοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να φανούμε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Βράταλ.

Ο σχεδιασμός των νέων Avensis, έχει γίνει από τη GPR Motorsport.

Κάτω από το καπό του νέου μοντέλου της Toyota, βρίσκεται ένας κινητήρας πετρελαίου, ο οποίος μπορεί να αποδώσει περισσότερους από 300 ίππους. Οι μηχανικοί της εταιρίας, ευελπιστούν πως το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα ελαφρύτερα και συνάμα τα πιο ανταγωνιστικά του πρωταθλήματος.