ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Porsche: Δωρεάν έλεγχος 30 σημείων

Porsche: Δωρεάν έλεγχος 30 σημείων

Από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και έως την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στα Porsche Centers, ελέγχουμε σε 30 συνολικά σημεία το αυτοκίνητό σας, χωρίς κανένα κόστος.

Ο αναλυτικός χειμερινός έλεγχος, βασίζεται στα υψηλά standards του εργοστασίου και γίνεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς. Επιπλέον, εάν το αυτοκίνητό χρειάζεται αλλαγή ελαστικών, οι υπεύθυνοι του Porsche Center σας προσφέρουν τη δυνατότητα να τοποθετήσετε καινούρια ελαστικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Στα τρία εξουσιοδοτημένα Porsche Center, Μεταμόρφωση, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, οι τεχνικοί τους εκπαιδεύονται συστηματικά για το πως θα πρέπει να γίνονται οι εργασίες συντήρησης, επισκευής και τεχνικής εξυπηρέτησης.

Χρησιμοποιούν σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους, ειδικά εργαλεία, και μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Με τον τρόπο αυτό, τηρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμένει πάντα αυτό που είναι. Μία 100% Porsche.
Στα Porsche Centers, έχουν επιλέξει τα πιο χρηστικά «χειμερινά» αξεσουάρ της σειράς Porsche Tequipment & Drivers Selection, για να σας τα προσφέρουν σε ειδικές τιμές.

Σχετικές ειδήσεις