ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνηση 2014: Volvo και Έκτορας Μποτρίνι

Αυτοκίνηση 2014: Volvo και Έκτορας Μποτρίνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα βρεθεί στο περίπτερο της Volvo στην Αυτοκίνηση 2014

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης (Κυριακή 2 Νοεμβρίου), ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, θα προσφέρει γευστικές δημιουργίες του στους πολυπληθείς φίλους του αυτοκινήτου.

Ο βραβευμένος σεφ, θα είναι ο καλεσμένος-έκπληξη στο περίπτερο της Volvo στην «Αυτοκίνηση 2014», αυτήν την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, τελευταία μέρα της έκθεσης αυτοκινήτου. Ο συνεργάτης της σουηδικής μάρκας, μαζί με το επιτελείο του, θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Volvo, στη μία το μεσημέρι, για να προσφέρει γευστικές δημιουργίες του στους φίλους τού αυτοκινήτου αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η συνεργασία Volvo Car Hellas και Έκτορα Μποτρίνι ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς που διανύουμε. Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας «πολυτέλεια». Οι premium μάρκες χαρακτηρίζονται πλέον για τις πραγματικές αξίες που προσφέρουν και όχι μόνο για το «φαίνεσθαι». Η κορυφαία απτή ποιότητα, τα εξαιρετικά υλικά, το εκλεπτυσμένο σύγχρονο design σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία, είναι αυτά που βαραίνουν σήμερα περισσότερο από ποτέ στην προτίμηση των αγοραστών πολυτελών προϊόντων και είναι ένας από του λόγους πίσω από την επιτυχία της Volvo και στην Ελλάδα. Αντίστοιχη είναι η φιλοσοφία που διέπει και τη σύγχρονη υψηλή γαστρονομία, με τον κόσμο να ανακαλύπτει ξανά τη γεύση της γνησιότητας και των αγνών πρώτων υλών σε συνδυασμό με την τέχνη της δημιουργίας, με τον Έκτορα Μποτρίνι να αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια – όχι άδικα - κορυφαίος σεφ στην Ελλάδα. Αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά, δημιούργησαν το γόνιμο έδαφος για τη συνεργασία ανάμεσα στη Volvo Car Hellas και τον Έκτορα Μποτρίνι, με το δημοφιλή σεφ να απολαμβάνει την πολυτέλεια, την τεχνολογία και την ασφάλεια του νέου Volvo XC60 D4 για τις μετακινήσεις του.

Σχετικές ειδήσεις