ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα δέκα πιο κακόγουστα αυτοκίνητα

Τα δέκα πιο κακόγουστα αυτοκίνητα

Είναι άσχημα αλλά κάποια είναι πολύ ακριβά και συλλεκτικά καθώς φτιάχτηκαν σε λίγα (ευτυχώς) αντίτυπα. Μην ψάξετε το καλό γούστο και τη διαχρονική αξία σε αυτό το κείμενο και αυτή τη δεκάδα. Δεν θα το βρείτε.

Πριν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε και να παρουσιάζουμε τα πιο κακόγουστα αυτοκίνητα στον κόσμο (βαριά κατηγορία) εξηγούμαστε: Τα περισσότερα από αυτά δεν είναι παραγωγής αλλά κατασκευάστηκαν (ή κατασκευάζονται) κατόπιν παραγγελίας και αυτό επιβαρύνει τη θέση των ιδιοκτητών τους. Επιπλέον κάποια είναι πολύ ακριβά και συλλεκτικά...

10. Stutz Blackhawk

Το Blackhawk της δεκαετίας του 1970 ήταν ότι πιο κοντά στο όχημα του Όμηρου Σίμπσον από τη γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων. Όποιος το αγόραζε τότε είχε σαν μότο το: «Έχω περισσότερα χρήματα από γούστο».

9. Cadillac Series 62 By Saoutchik

Ο Γάλλος σχεδιαστής και κατασκευαστής αμαξωμάτων Jacques Saoutchik έφτιαξε δύο Cadillac Series 62 το 1948 και όπως βλέπετε ήταν εκτός ορίων. Φαντάζεστε όμως να κυκλοφορείτε με αυτό στο Παρίσι του 50; Ή στα club στη Νέα Υόρκη;

8. Youabian Puma

Δημιούργημα του πλαστικού χειρούργου από το Beverly Hills Dr. K. Youabian αυτό το... όχημα μπορείτε να το παραγγείλετε αφού πληρώσετε 1,1 εκατ. δολάρια. Βλέποντας το σχέδιο του Dr. K. Youabian δεν θα πήγαινα στο ιατρείο του ούτε για botox

7. Mansory Carbonado1

Εταιρία βελτιώσεων η Γερμανική Mansory περιέλαβε μία Lamborghini Aventador και αφού ανέβασε την ιπποδύναμη στους 1600 ίππους, την φόρτωσε με carbon fiber. Το όνομα προέρχεται από το «carbon fiber» και το «tornado».

6. Hummer H2 SUT

Η έκδοση H2 SUT (ανοιχτό φορτηγό) ήταν η ακριβότερη και χωρίς εφαρμογή του Hummer. Πολλοί το μίσησαν και όχι χωρίς αιτία.

5. Weird DeLorean Made By Will.i.am

Θυμάστε τον τραγουδιστή, των The Black Eyed Peas; Αν ναι θα θυμάστε ότι προσπαθούσε να πείσει πως κατασκεύασε το δικό του αυτοκίνητο. Τελικά μάθαμε πως ήταν μία DeLorean με πολυεστέρα, φτερά και... πούπουλα.

4. 1954 Rolls-Royce Toilet Car By Vignale

Ή ο Vignale πήρε πολλά χρήματα ή απλά υπέγραψε το σχέδιο χωρίς να το δει. Σε μία κακιά στιγμή ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής δημιούργησε αυτό το... πράγμα το οποίο είχε και χρυσή τουαλέτα.

3. Pontiac Aztek

Παρά τη φήμη από το Breaking Bad το Aztek, ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της Pontiac . Ήταν άσχημο παρά το ότι ήταν λειτουργικό και πρωτοποριακό.

2. Dartz

Γιατί να αγοράσουμε ένα πανάκριβο θωρακισμένο SUV το οποίο έχει δερμάτινα καθίσματα από γεννητικά όργανα φάλαινας;

1. Lamborghini Veneno

Η Lamborghini κέρδισε τη θέση της στην ιστορία του αυτοκινήτου με ακριβά αυτοκίνητα σαν την Veneno. Κοστίζει 3.200.000€ και βασίζεται στην Aventador. Είναι το αυτοκίνητο που δεν περνά απαρατήρητο.

Σχετικές ειδήσεις