ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα.. «στουκαρίσματα» του Πριγκιπάτου…

Τα.. «στουκαρίσματα» του Πριγκιπάτου…
Πλούσιος σε θέαμα και αγωνία ήταν και ο φετινός , έκτος αγώνας του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1...

Πλούσιος σε θέαμα και αγωνία ήταν και ο φετινός , έκτος αγώνας του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 που διεξήχθη στο Μονακό και βρήκε νικητή τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Για μια ακόμα χρονιά, οι μπαριέρες δεν λυπήθηκαν τους πιλότους οι οποίοι παρά την οδηγική τους ικανότητα, δεν απέφυγαν τις επαφές και τις συγκρούσεις.

Η αρχή έγινε με το ατύχημα που είχε ο μεξικανός, Σέρχιο Πέρεζ στις κατατακτήριες δοκιμές.

Στον αγώνα, σειρά πήραν οι Χάμιλτον και Μάσα, σε μία κόντρα από τα… παλιά, αλλά αυτή την φορά για τις πιο πίσω θέσεις… Τελικά ο Χάμιλτον κατάφερε να στείλει τον Μάσα για… ξεκούραση…

Ο Χάμιλτον πήρε μέρος και στην καραμπόλα του αγώνα. Μαζί με τους Πετρόφ, Αλγκεσουάρι και Σούτιλ, κατάφεραν να φέρουν το «χάος» στην πίστα, την στιγμή που στις τρεις πρώτες θέσεις βλέπαμε μια συγκλονιστική μάχη μεταξύ των Φέτελ, Αλόνσο και Μπάτον.
Το αποτέλεσμα; Αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, επανεκκίνηση του αγώνα και τον Πετρόφ που προς στιγμήν μας καρδιοχτύπησε, να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με πόνους στα πόδια του.

Ο βρετανός οδηγός της McLaren, ήταν -και πάλι- πρωταγωνιστής, σε ένα ακόμα περιστατικό.
Λίγους γύρους πριν την ολοκληρώση τον αγώνα, στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Μαλντονάντο, κατάφερε να τον βγάλει εκτός…