ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Θέλει να τρέξει στον Καναδά ο Πέρεζ

Θέλει να τρέξει στον Καναδά ο Πέρεζ
Το γκραν πρι του Μονακό έμεινε στην μνήμη μας για την πρωτιά του Φέτελ και τα ατυχήματα που συνέβησαν...

Το γκραν πρι του Μονακό έμεινε στην μνήμη μας για την πρωτιά του Φέτελ και τα ατυχήματα που συνέβησαν στους στενούς δρόμους του Μόντε Κάρλο. Η επόμενη στάση στο πρωτάθλημα της Formula 1 θα πραγματοποιηθεί στο γκραν πρι του Καναδά το διήμερο 10-12 Ιουνίου. Εκεί, θέλει να οδηγήσει πάλι ο πιλότος της Ζάουμπερ-Φεράρι, Σέρτζιο Πέρες, όπως δήλωσε εξερχόμενος από το νοσοκομείο «Princesse Grace».

Ο Μεξικανός οδηγός κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου στον αγώνα του Μονακό, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του μετά την κατηφορική έξοδο από το τούνελ, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια, ο 21χρονος πιλότος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εγκεφαλική διάσειση και μώλωπες στο μηρό, όπου και ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Καναδά. Αυτός είναι ο στόχος μου και δεν βλέπω το λόγο να μην βρίσκομαι εκεί», είπε αρχικά ο Πέρες και στη συνέχεια μίλησε για το ατύχημα: «Δεν θυμάμαι καλά τι έγινε. Πάτησα στην ακάθαρτη γραμμή και όταν πήγα να φρενάρω έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου. Βγήκα από το τούνελ πολύ κοντά στον τοίχο, πάτησα την ακάθαρτη γραμμή και αυτό ήταν όλο το πρόβλημα».