ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Seat: Συνεργασία με την Samsung

Seat: Συνεργασία με την Samsung

Συνεργασία της Seat με την Samsung για την συμμαχία στον τομέα της συνδεσιμότητας.

Τα πρώτα αυτοκίνητα Seat powered by Samsung ,θα κυκλοφορήσουν πριν από τα μέσα του τρέχοντος έτους. Η εφαρμογή SEAT ConnectApp διαβάζει Tweets, δημοσιεύσεις Facebook και emails από το smartphone, ενώ οδηγείτε.

Η Samsung και η Seat υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων συνολικής συνδεσιμότητας σε όλη την γκάμα των μοντέλων Seat. Η συμφωνία θα εφαρμοστεί μέσα στους επόμενους μήνες με αφορμή το λανσάρισμα μιας νέας σειράς μοντέλων, εξοπλισμένων με τεχνολογία που κρατά τον πελάτη σε μόνιμη συνδεσιμότητα, ενώ η νέα αυτή τεχνολογία θα επεκταθεί σταδιακά και στην υπόλοιπη γκάμα.

Στα πλαίσια της συμφωνίας προβλέπεται η δυνατότητα της Samsung να προμηθεύσει την Seat με το βασικό λογισμικό ώστε να αναπτύξει τις δικές της εφαρμογές car apps, που θα υποστηρίζονται από τις συσκευές της.

Αυτά τα οχήματα θα είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία MirrorLink και το σύστημα Infotainment θα συνδέεται με συσκευές της κορεάτικης εταιρίας μέσα από εξατομικευμένες εφαρμογές της Seat. Η τεχνολογία MirrorLink είναι η απάντηση της Ισπανική εταιρία στην συνδεσιμότητα μεταξύ του αυτοκινήτου και της «έξυπνης συσκευής». To περιεχόμενο του Smartphone θα εμφανίζεται στην οθόνη του ηχοσυστήματος με ασφαλή τρόπο και χωρίς να αποσπά την προσοχή του οδηγού, ο οποίος παράλληλα θα έχει πρόσβαση στις εφαρμογές. Η συμφωνία θα καλύψει και τις 75 χώρες στις οποίες πωλούνται τα Ισπανικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον Rick Segal, Vice-President of Enterprise Business Team, IT & Mobile Communications Division της Samsung Electronics, «Η Samsung είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει αυτή τη συνεργασία στο Mobile World Congress, στην Βαρκελώνη, στο σπίτι της Seat. Η βασική ιδέα πίσω από αυτή την συμφωνία είναι να εργαστούμε μαζί, ενώνοντας την τεχνογνωσία μας ώστε να αναπτυχθούν ασφαλείς τεχνολογικές λύσεις που απλοποιούν τη ζωή των πελατών μας, εξασφαλίζοντας την συνδεσιμότητα.»

Σχετικές ειδήσεις