ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Citroen: Με ένα App ο κόσμος της Citroen στα δάχτυλα σας

Citroen: Με ένα App ο κόσμος της Citroen στα δάχτυλα σας

Έχοντας συχνά εντυπωσιάσει το κοινό με τα προϊόντα της, η Citroen παραδοσιακά έδινε αντίστοιχη έμφαση και στις υπηρεσίες της, προσφέροντας μια συνολικά ξεχωριστή εμπειρία αυτοκίνησης.

Με τη νέα εφαρμογή myCITROËN App, η Γαλλική εταιρία περνά σε μια νέα δυναμική φάση τη σχέση της με τους αγοραστές των αυτοκινήτων της μάρκας. Μέσω μιας νέας εφαρμογής, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα, αλλά και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του. Αναλυτικότερα μέσω της εφαρμογής και της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για:

  • Τα νέα της μάρκας, μαθαίνοντας ειδήσεις και έχοντας πρόσβαση σε ξεχωριστό multimedia υλικό
  • Τις υπηρεσίες συντήρησης που αφορούν το αυτοκίνητο του, όπως π.χ. τα «Πακέτα Συντήρησης».
  • Ειδικές προσφορές (όπως δωρεάν έλεγχοι), αλλά και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά.
  • Πληροφορίες που αφορούν το δίκτυο επισήμων διανομέων και επισκευαστών της μάρκας, αναζήτηση συνεργατών με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια, καθώς και πλοήγηση στα σημεία.
  • Συμβουλές που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου του, την ασφάλιση, αλλά και τεχνικά στοιχεία, όπως on-line manual, tips & tricks και γρήγοροι οδηγοί χρήσης.

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό ios και συσκευές android, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις εγκαταστήσουν εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:


Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.globo.citrongo.enterprise.client.citroen

App Store
https://itunes.apple.com/gr/app/mycitroen/id948625431?mt=8

Σχετικές ειδήσεις