ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κλασσικό αυτοκίνητο: Κοτζιάς – Θανόπουλος νικητές στο 3ο Μεσογειακό Ράλλυ

Κλασσικό αυτοκίνητο: Κοτζιάς – Θανόπουλος νικητές στο 3ο Μεσογειακό Ράλλυ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Μεσογειακό Ράλλι (regularity) που διοργανώθηκε απο την Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου.

Πριν την εκκίνηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Θρυλικού οδηγού αγώνων Μηνά Βουρδουμπάκη του οποίου το αγωνιστικό Skoda Octavia Super (κεντρική φωτογραφία) κόσμησε την φετινή αφίσα του αγώνα και πήρε τιμητικά το νούμερο «1»για να εκκινήσει.

Με τον καιρό σύμμαχο τα 34 αγωνιστικά εκκίνησαν από την Κάτω Κηφισιά και ακολούθησαν την προσεκτικά σχεδιασμένη και απολαυστική διαδρομή μέσα από τις πιο όμορφες και καταπράσινες διαδρομές του νομού Αττικής.

Οι τεχνικές στροφές της περιοχής «Αγίου Μερκουρίου» το ανοιχτό «στροφιλίκι» του Βαρνάβα και η εις διπλούν εναλλαγή του τοπίου από βουνό σε θάλασσα, έδωσε στα πληρώματα την ευκαιρία να χαρούν το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό μαζί με το αγαπημένο τους όχημα. Ο τερματισμός ήταν στην Αρτέμιδα, όπου και ακολούθησε η τελετή της απονομής επάθλων.

Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού αυτοκινήτου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κόσμησαν την διοργάνωση με τα πανέμορφα αυτοκίνητα τους, την «Ελληνική Λέσχη Φίλων Fiat 500 και συναφή» που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια μας αυτή όπως και τους χορηγούς για την πολύτιμη ενίσχυση και συνδρομή τους στον αγώνα.

Επόμενη διοργάνωση στις 10 Μαΐου στην «2η Αθηναϊκή Συγκέντρωση Κλασσικών Οχημάτων» που θα λάβει χώρα στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον.

Σχετικές ειδήσεις