ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group: ConnectedDrive και εφαρμογή BMW i Remote

BMW Group: ConnectedDrive και εφαρμογή BMW i Remote

Παγκόσμια πρεμιέρα: το Apple Watch θα ελέγχει λειτουργίες μοντέλων BMW i.

Η BMW ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους στο χώρο της συνδεσιμότητας αυτοκινήτου και κινητού μέσω της τεχνολογίας BMW ConnectedDrive. Όπως επιβεβαιώνει και η εφαρμογή BMW i Remote, προσφέρει την πιο προηγμένη σύνδεση οδηγού, αυτοκινήτου και έξω κόσμου. Η εφαρμογή μπορεί ήδη να χρησιμοποιείται για έλεγχο και διαχείριση λειτουργιών μοντέλων BMW i από απόσταση. Είναι μία εφαρμογή που οι πελάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν από την πρώτη μέρα με το προσεχές, νέο Apple Watch.

Το Apple Watch χρησιμοποιεί την εφαρμογή BMW i Remote – οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από το Apple iTunes Store – ώστε να ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου και να προειδοποιούνται όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Επιπλέον, το Apple Watch μπορεί να συνεχίζει τις οδηγίες πλοήγησης από το BMW i3 στον τελικό προορισμό του χρήστη μετά το παρκάρισμα του αυτοκινήτου.

Επίσης, επιτρέπει την εκ των προτέρων ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας. Το νέο smartwatch διαθέτει μία καινοτόμο οθόνη για εφαρμογές που προβάλλει τις πιο σημαντικές πληροφορίες ώστε να μπορεί κάποιος να τις βλέπει με μια ματιά. Εκτός από το επίπεδο φόρτισης, την αυτονομία και το χρονοδιάγραμμα των ενημερώσεων, η οθόνη δείχνει επίσης στους χρήστες της εφαρμογής BMW i Remote εάν οι πόρτες είναι κλειδωμένες.

Μέγιστη οδηγική απόλαυση με ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Το Apple Watch χρησιμοποιείται σαν ένα παραδοσιακό ρολόι καρπού και λειτουργεί σαν έξυπνη προέκταση ενός συνδεδεμένου Apple iPhone. Μπορεί να συνδέσει τον οδηγό με το BMW i3 ή BMW i8 του οποιαδήποτε στιγμή – από απόσταση εάν χρειαστεί – και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ή να διαχειρίζονται σημαντικές λειτουργίες άμεσα μέσω της εφαρμογής BMW i Remote

Ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια μιας φόρτισης
Μια δεξιά σάρωση στην οθόνη εκκίνησης οδηγεί τους χρήστες στο Remote Services της εφαρμογής BMW i Remote, για να ρυθμίζουν τις συνθήκες θερμοκρασίας στο εσωτερικό της καμπίνας.

Υπολογισμός διαδρομής με πολλαπλά μέσα μεταφοράς
Μία από τις πολυάριθμες καινοτομίες του BMW i3 είναι ο υπολογισμός διαδρομής με χρήση πολλαπλών μέσων μεταφοράς (intermodal route planning).

BMW ConnectedDrive σημαίνει άλματα καινοτομίας
Με ενσωματωμένες κάρτες SIM, τα BMW i3 και BMW i8 προσφέρουν βελτιστοποιημένη συνδεσιμότητα, ενώ η εφαρμογή BMW i Remote δημιουργεί έναν ισχυρό κρίκο επικοινωνίας μεταξύ αυτοκινήτου, οδηγού και έξω κόσμου. Η εφαρμογή BMW i Remote για Apple Watch προστίθεται σε αυτές που τρέχουν για λειτουργικά συστήματα Android, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά το πόσο γρήγορα η BMW μπορεί να ανταποκρίνεται στη ραγδαία εξέλιξη καινοτομιών 'συνδεδεμένου αυτοκινήτου' με ευφυείς λύσεις όπως υπηρεσίες και εφαρμογές του BMW ConnectedDrive.

Σχετικές ειδήσεις