ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Audi Q3

Audi Q3

Tο νέο Audi Q3. Δυνατό και ευέλικτο. Συμπαγές και μεγάλο στο εσωτερικό. Επίσης sport, έντονα εκφραστικό, ενεργειακά αποδοτικό και οικονομικό. Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των νέων δικών σας αναγκών.

Σύγχρονη κινητικότητα που εκφράζεται με αυτοπεποίθηση. Με τη χαρακτηριστική ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Audi Singleframe σε τρισδιάστατη όψη. Εισαγωγές αέρα που βρίσκονται χαμηλά στον προφυλακτήρα. Και οριζόντιες γραμμές που προσδίδουν ακόμα περισσότερο δυναμισμό στο αυτοκίνητο.

Αθλητική εμφάνιση με πρωτοποριακή σχεδίαση. Προαιρετικά με προβολείς και πίσω φώτα LED σε νέα σχεδίαση. Συμπεριλαμβανομένων δυναμικών πίσω φλας. Λεπτομέρειες, που χαρίζουν το χαρακτήρα ενός sport αυτοκινήτου πόλης.

Σε συνδυασμό με σχεδίαση που θυμίζει έντονα coupé. Μοναδικό και προοδευτικό. Στο σύνολό του, εκπέμπει δύναμη και sport χαρακτήρα. Έως το διαχύτη και τις χρωμιωμένες sport απολήξεις της εξάτμισης.

Το εσωτερικό του νέου Audi Q3. Υψηλή ποιότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Και κατ' επιθυμία, με εντελώς προσωπική νότα. Χάρη στις νέες εκδόσεις εξοπλισμού Q3 sport και Q3 design – πάντα με ανεξάρτητα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία αναδεικνύονται ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED. Για να αισθάνεστε πραγματικά όμορφα καθ' οδόν. Σχεδόν όπως στο σπίτι σας.

Σε άνετα καθίσματα από εκλεκτό ύφασμα. Ή κατ' επιθυμία από εξαιρετικό δέρμα. Απολαύστε τον αέρα υψηλής ποιότητας. Και το ευρύχωρο εσωτερικό για το προσωπικό σας lifestyle. Από τις πρακτικές θήκες μέχρι τη μεγάλη ελευθερία στο χώρο ποδιών.

Προαιρετικό MMI navigation plus, προαιρετικό πακέτο Connectivity με ενσωματωμένη θύρα Bluetooth, προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης και Audi music interface. Ακουστική απόλαυση: το προαιρετικό ηχοσύστημα Bose Surround Sound με 14 ηχεία υψηλής απόδοσης.

Με ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος. Χάρη στο αφαιρούμενο κάλυμμα του χώρου αποσκευών και το προαιρετικό πίσω καπό με ηλεκτρικό χειρισμό, ακόμα και η φόρτωση μετατρέπεται σε μια άνετη διαδικασία.

Δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού
Επτά νέα σχέδια ελκυστικών τροχών. Και ακόμα περισσότερες επιλογές για μια εξατομικευμένη εμφάνιση. Κατ' επιθυμία με τις νέες εκδόσεις εξοπλισμού Q3 sport και Q3 design. Κάθε μία με τις ξεχωριστές χυτές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Κινητήρες TFSI
Οι κινητήρες TFSI της Audi επιτυγχάνουν μια ιδιαίτερα υψηλή συμπίεση. Το αποτέλεσμα: εξαιρετικός βαθμός απόδοσης με βέλτιστες επιδόσεις.

Για παράδειγμα ο κινητήρας 1.4 TFSI ultra 150 ίππων με τεχνολογία Audi cylinder on demand technology στο Audi Q3, που δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 9.3 δευτερόλεπτα και να φτάσει μέγιστη τελική ταχύτητα 204 χλμ.

• 1.4 TFSI ultra (150 ίππων) με τεχνολογία Audi cylinder on demand
• 1.4 TFSI (150 ίππων) με τεχνολογία Audi cylinder on demand
• 2.0 TFSI quattro (220 ίππων)

Οι κινητήρες TDI του Audi Q3

Μέγιστη ισχύς στη μέγιστη χρήση. Οι κινητήρες TDI στο νέο Audi Q3 μπορούν να δώσουν τη μεγαλύτερη ισχύ με μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. Αυτοί οι φαινομενικά αντικρουόμενοι στόχοι συμφιλιώνονται σε μία επαναστατική τεχνολογία κίνησης: TDI.

Με το συνδυασμό άμεσου ψεκασμού και turbo, οι κινητήρες Audi TDI υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις ενώ είναι γνωστοί για την οικονομία καυσίμου και για τους μειωμένους ρύπους. Για παράδειγμα, ο 2.0 TDI. 150 ίππων.

• 2.0 TDI ultra (150 ίππων)
• 2.0 TDI (150 ίππων)
• 2.0 TDI quattro (184 ίππων)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.audi.gr/gr/brand/el/models/q3/q3_new.html

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις