ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΦΙΛΗΣGlass

ΦΙΛΗΣGlass

Η ΦΙΛΗΣGlass, είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων.

Συνεχίζοντας την καινοτόμο πορείας της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, η ΦίληςGlass, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα κρύσταλλα κάθε τύπου οχημάτων.

Επιπλέον προσφέρει νέες υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της Επισκευής και της Αντικατάστασης, όπως είναι οι Αντηλιακές Μεμβράνες, η Αποκατάσταση Γρατζουνιών, η επισκευή & αντικατάσταση Γρύλων Θυρών, οι Ανταλλακτικοί Καθρέφτες, η Τοποθέτηση Ελαστικών σε πόρτες και πόρτ-μπαγκάζ κ.α

Αναγνωρίζοντας την σημερινή ανάγκη του κάθε Έλληνα, η ΦΙΛΗΣGlassδιασφαλίζει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, για να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν όσοι δεν είναι ασφαλισμένοι για θραύση κρυστάλλων. Αλλά και για όσους έχουν την κάλυψη για θραύση, η ΦΙΛΗΣGlass, λόγω των συνεργασιών της με τις ασφαλιστικές εταιρείες, μπορεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν.

Τα γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ), τα υλικά ανώτερης ποιότητας, τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, καθώς και η τεχνική κατάρτιση, επισφραγίζονται με Γραπτή Πιστοποίηση & Εγγύηση Εργασιών εφ' όρου ζωής. Μέσω των πλήρως εξοπλισμένων κινητών μονάδων, αλλά και ενός ολοκληρωμένου δικτύου καταστημάτων πανελλαδικής κάλυψης, η ΦΙΛΗΣGlass δεσμεύεται απέναντι στον πελάτη για άμεση, ποιοτική, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση. Αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει μέσα από το σύνολο.

Έχοντας πάντα στόχο την αμεσότερη εξυπηρέτηση, έχει δημιουργήσει μία δυναμική ιστοσελίδα, www.filisglass.com , όπου οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες, να κλείνουν online το ραντεβού τους αλλά και να ενημερώνονται για τις κατά καιρούς προσφορές της.

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις