ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Renault Twingo

Renault Twingo

Το πιο ευέλικτο 5-πορτο πόλης, από 9.490€ και ΔΩΡΟ 5 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση Renault!

Η Renault, εμπνευσμένη από την κληρονομιά του πρώτου Twingo και από το θρυλικό Renault 5, παρουσιάζει το νέο 5-πορτο Renault TWINGO. Εξαιρετικά πρακτικό και ευέλικτο, χωράει τα πάντα και κινείται με άνεση όπου κι αν βρεθεί.

Διαθέτει την καλύτερη διάμετρο στροφής στην κατηγορία του (8,6μ) και κινητήρες EURO 6 νέας γενιάς για χαμηλή κατανάλωση και μηδενικά τέλη.. Με ξεχωριστή χαρούμενη προσωπικότητα, απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, κάνει την οδήγηση συναρπαστική εμπειρία.

Είκοσι χρόνια μετά την εμφάνιση του πρώτου Twingo, που έφερε επανάσταση στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, η Renault επινοεί εκ νέου το αυτοκίνητο πόλης. Ξεκινώντας από μια λευκή κόλλα χαρτί, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Renault εμπνεύστηκαν από την κληρονομιά του πρώτου Twingo αλλά και από το θρυλικό R5 δημιουργώντας ένα σύγχρονο, αυτοκίνητο πόλης με μοναδική προσωπικότητα. Με τα παιχνιδιάρικα φώτα και την εκφραστική μεγάλη γρίλια στο κάτω μέρος, και πλέον 5-πορτο, καταφέρνει μέσα σε μόλις 3,59 μέτρα μήκους να συνδυάσει την ευρυχωρία και την ευελιξία με την πρακτικότητα και το ξεχωριστό στυλ.

Συμπαγές και ευέλικτο με 10 εκατοστά μικρότερο μήκος σε σχέση με τον προκάτοχό του τρυπώνει παντού και έχει την πόλη στο αίμα του. Με διάμετρο στροφής ρεκόρ (8,60μ.) ελίσσεται και στους πιο στενούς δρόμους και παρκάρει πανεύκολα όπου θέλετε. Χάρη στο αρκετά κεκλιμένο καπό και την υψηλή θέση οδήγησης, είναι ο κυρίαρχος του δρόμου με ορατότητα που φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ. Το μυστικό του; Η μεγαλοφυής ιδέα της τοποθέτησης του κινητήρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου με
την κίνηση να δίνεται στους πίσω τροχούς, όπως ακριβώς συμβαίνει σε σπορ, premium κατηγορίες. Παράλληλα η κίνηση στους πίσω τροχούς φτάνει την οδηγική απόλαυση σε νέα επίπεδα, τονίζοντας τον σπορτίφ χαρακτήρα του νέου Twingo.

Με τους προηγμένους κινητήρες SCe 70 και Tce 90 τεχνολογίας EURO6 και τη ροπή από πολύ χαμηλές στροφές, κινείται στους δρόμους της πόλης σαν να πετά, τόσο που θα θέλετε να το οδηγείτε συνέχεια.Εξαιρετικά πρακτικό με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, αναδιπλούμενα καθίσματα που γίνονται πλήρως επίπεδα, μήκος χώρου φόρτωσης που φτάνει τα 2,30 μέτρα και τους επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους Flexicases, έως και 52 λίτρα, χωράει τα πάντα!

Με το νέο Renault TWINGO απολαμβάνετε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας. Η νέα εφαρμογή R&GO, μετατρέπει το smartphone σας σε συνοδηγό επιτρέποντάς σας ενώ οδηγείτε να έχετε οδηγίες πλοήγησης για τον προορισμό σας, να τηλεφωνείτε με πλήρη ασφάλεια, να ακούτε ραδιόφωνο ή την αγαπημένη σας μουσική... Επιπλέον, με το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων Renault R-link με οθόνη αφής 7 ιντσών κάθε σας μετακίνηση μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Χάρη στους αισθητήρες στάθμευσης και στην κάμερα οπισθοπορείας (προαιρετικός εξοπλισμός), το παρκάρισμα γίνεται γρήγορα και απροβλημάτιστα. Τα πλαϊνά προστατευτικά του χαρίζουν στυλ και βοηθούν να παρκάρετε με ασφάλεια.

Αυτό είναι το νέο Renault TWINGO, το πιο ευέλικτο 5-πορτο πόλης. Ανακαλύψτε το στις εκθέσεις Renault και... Go anywhere, go everywhere!»


Αποκτήστε το από 9.490€ (με όφελος απόσυρσης) και ΔΩΡΟ 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση Renault!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.renault.com.gr/cars/newtwingo/home.html

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις