ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Skoda Superb

Skoda Superb

Η ονομασία και μόνο αποτελεί δέσμευση για την ŠKODA και τη νέα Superb στη νέα της γενιά συναντά την τελειότητα.

Οι σχεδιαστές ανέλιξαν τη νέα Superb στο ανώτερο εφικτό επίπεδο, συνδυάζοντας ελκυστική εμφάνιση και προηγμένη τεχνολογία.

Η πρωτοποριακή τεχνολογικά πλατφόρμα MQB προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της διασυνδεσιμότητας που συναντούν κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά με υπεραποδοτικά μηχανικά σύνολα και όπως οι προηγούμενες γενιές, έτσι και η νέα δεν έχει αντίπαλο στον τομέα των χώρων παραθέτοντας κορυφαία μεγέθη και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία.

Με μια ματιά

• Η ναυαρχίδα της ŠKODA θέτει νέα δεδομένα στην μεγάλη κατηγορία.
• Με ανατρεπτική σχεδίαση και απαράμιλλα δυναμικό στιλ που εκφράζει την σύγχρονη άποψη της ŠKODA.
• Απλά οι κορυφαίοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές στην κατηγορία
• Το πρώτο μοντέλο της ŠKODA με πλήρως ενεργητική ανάρτηση (DCC).
• Με MQB τεχνολογία για βέλτιστη ασφάλεια, πλήρη διασύνδεση και κορυφαία απόδοση.
• Νέας γενιάς κινητήρες προδιαγραφής EU6 με μειωμένη κατανάλωση έως 30%, η Superb GreenLine εκπέμπει μόλις 95 g CO2/km.
• Ισχυρότερη σειρά κινητήρων έως 20% με αποκορύφωμα την έκδοση με 280hp, νέο σασί ελαφρύτερο έως 75 kg, με καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή 0,275 και στάνταρ XDS+.
• «Simply Clever» με 29 πρακτικές όσο και απίθανες διευκολύνσεις μέχρι και θήκες για ομπρέλες!
• Απόλυτα επιτυχημένη πορεία, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις, Superb από το 2001, συνεχίζεται με το λανσάρισμα της 3ης γενιάς στην ελληνική αγορά το φθινόπωρο του 2015.

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, η νέα Superb είναι πιο κομψή από ποτέ, πιο σύγχρονη από κάθε άλλη φορά και όπως πάντα ασυναγώνιστη στον τομέα της άνεσης και του χώρου επιβατών. Ένα προηγμένο πλέγμα εξελιγμένων συστημάτων υποβοήθησης εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Με νέους και ισχυρότερους έως 30% κινητήρες προδιαγραφής Euro 6, η νέα Superb προσφέρει απλόχερα αξεπέραστες επιδόσεις και απίστευτα χαμηλή κατανάλωση.

Η πλήρης διασύνδεση αποτελεί μία επιπρόσθετη αξία στη νέα Superb, η οποία εξοπλίζεται με νέας γενιάς συστήματα πολυμέσων που επιτρέπει την αυτόματη σύνδεση ενός smartphone μέσω του SmartLink.

Το SmartLink περιλαμβάνει την λειτουργία Mirror Link TM, υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, τα οποία παρέχουν εύκολη πρόσβαση και χειρισμό σε πολλές εφαρμογές (apps) από το προσωπικό smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Gate επιτρέπει την πρόσβαση σε δεδομένα του αυτοκινήτου μέσω ενός smartphone και την χρήση τους στις αποθηκευμένες εφαρμογές. Η υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο μετατρέπει την Superb στο πρώτο hotspot της ŠKODA πάνω σε τέσσερις τροχούς.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η νέα ŠKODA Superb να μην ικανοποιήσει τις μεγαλύτερες απαιτήσεις του οποιουδήποτε πελάτη!

Η ŠKODA Superb φιγουράρει στην κορυφή της προϊοντικής γκάμας της μάρκας από το 2001. Μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί περισσότερα από 700.000 αυτοκίνητα 1ης και 2ης γενιάς στους πελάτες τους, αναδεικνύοντας την ŠKODA Superb ως ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα στην μεγάλη κατηγορία. Η 3η γενιά αναμένεται να γράψει ένα ακόμη λαμπρό κεφάλαιο στην απόλυτα πετυχημένη ιστορία της ŠKODA Superb!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.skoda.gr/models/new-superb-combi/overview/

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις