ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Koenigsegg: Το CCXR Trevita των 4 εκατ. ευρώ του Mayweather (Photos)

Koenigsegg: Το CCXR Trevita των 4 εκατ. ευρώ του Mayweather (Photos)

Ο Floyd Mayweather θα μας τρελάνει και αγοράζει, για γιορτάσει την 4η Ιουλίου με στυλ, μία (από τις τρεις που κατασκευάστηκαν) Koenigsegg CCXR Trevita.

Πως κάνεις upgrade σε μία Ferrari των 3.437.417 ευρώ; Αγοράζεις ένα supercar των 4.341.000 ευρώ. Ένα Koenigsegg CCXR Trevita. Το ΤΜΖ sports δημοσίευσε πως ο διάσημος αθλητής του box έκανε την παραγγελία του στον Obi Okeke ιδιοκτήτη της Fusion Luxury Motors. Ο Okeke ήδη έχει βρει και έχει εισάγει το Koenigsegg.

Ο Mayweather ήταν στο L.A. για την απονομή των BET Awards (Black Entertainment Television network Βραβεία καλλιτεχνών African Americans στην μουσική τηλεόραση κινηματογράφο) και ίσως μείνει εκεί για να γιορτάσει την επέτειο της 4ης Ιουλίου.

Ο 38χρονος αθλητής έχει αποδείξει επανειλημμένα ότιr βλέπει τα αυτοκίνητα αποκλειστικά σαν επένδυση και κοινωνικό status. Έτσι η σπάνια Trevita (μόλις τρεις κατασκευάστηκαν) είναι ότι χρειάζεται. Το Koenigsegg έχει κινητήρα V8 4.800 κ.εκ, ο οποίος αποδίδει 1018 ίππους. Επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 2.9 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει τα 400 χλμ/ώρα. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω κοστίζει 4.341.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις