ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

AVIN: Νέα προσφορά

AVIN: Νέα προσφορά

Νέα προσφορά των πρατηρίων AVIN σε συνεργασία με την IKEA.

Με κάθε σας ανεφοδιασμό αποκτάτε δώρο μοντέρνα εργαλεία κουζίνας IKEA. Φέτος το καλοκαίρι, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να να συμπληρώσει ένα σετ από 5 μοντέρνα και χρηστικά εργαλεία κουζίνας ΙΚΕΑ, απαραίτητα σε κάθε σπίτι ή εξοχικό.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που κάποιος καταναλωτής ανεφοδιάζεται με 30€ UNL95, Diesel Best ή υγραέριο κίνησης σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου της AVIN, παίρνει δώρο ένα μοντέρνο και χρηστικό εργαλείο κουζίνας ΙΚΕΑ, ενώ με 30€ UNL100 ή Diesel Best Action μπορεί να αποκτήσει δώρο δύο εργαλεία κουζίνας ΙΚΕΑ.

Σε κάθε ανεφοδιασμό οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το εργαλείο που επιθυμούν ανάμεσα από τα 5 διαφορετικά εργαλεία, ώστε σταδιακά να συμπληρώσουν ολόκληρο το σετ ΙΚΕΑ.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια της AVIN με τη σχετική σήμανση, και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της ενέργειας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.avinoil.gr.

Σχετικές ειδήσεις