ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot: Στην έκθεση της Θεσσαλονίκης

Peugeot: Στην έκθεση της Θεσσαλονίκης

Η Grande Avenue Γιαννίρης πρωταγωνιστεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2015.

Η Grande Avenue Γιαννίρης – επίσημος διανομέας και επισκευαστής της Peugeot στη Θεσσαλονίκη – παρουσιάζει τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της premium γαλλικής μάρκας στη 80η ΔΕΘ, η οποία ανοίγει τις πύλες της στο κοινό στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το περίπτερο της Grande Avenue βρίσκεται μπροστά στην είσοδο στον τομέα Α5-Α8, όπου σε ένα χώρο 500τμ, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλα τα μοντέλα από το αστικό σούπερ μίνι Peugeot 108 έως τη ναυαρχίδα του στόλου, το νέο Peugeot 508. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο περίπτερο θα παίξει το νέο Peugeot 308 GT το οποίο κάνει την πρώτη πανελλαδική του παρουσίαση στο κοινό. Πρόκειται για τη 2λιτρη έκδοση πετρελαίου 180 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, η οποία προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, πραγματική οδηγική απόλαυση και εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 (4,0 λίτρα/100 χλμ - 103 γρ./χλμ.). Το Peugeot 308GT διατίθεται επιπλέον σε έκδοση βενζίνης 1.600 κυβικών 205 ίππων καθώς και σε εκδόσεις Hatchback και SW.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Peugeot συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στις πωλήσεις στην Ελλάδα καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με 7,1% μερίδιο αγοράς.

Σχετικές ειδήσεις