ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volvo: Εμπειρία Μποτρίνι και Volvo στο Golden Hall

Volvo: Εμπειρία Μποτρίνι και Volvo στο Golden Hall

Το Volvo Experience, η πολύ επιτυχημένη ενέργεια της Volvo Car Hellas που στόχο έχει να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με τη μάρκα.

Η προσπάθεια γνωριμίας των μοντέλων με το κοινό «τρέχει» από τον Ιούνιο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι και είχε ένα ξεχωριστό προσκεκλημένο. Ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Volvo, βρέθηκε στο πολύ όμορφο stand που διατηρεί η σουηδική μάρκα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και θα παρουσίασε μερικά μυστικά της τέχνης του.

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν ο πρωταγωνιστής εκδηλώσεων που με γενικό τίτλο Home & Taste πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Golden Hall. Για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων, ο γνωστός σεφ έκανε μία επίδειξη τριών συνταγών μοριακής γαστρονομίας που εντυπωσίασαν, τόσο για την τεχνική τους, όσο και για το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα με την παρουσία του Έκτορα Μποτρίνι στο stand της μάρκας, οι επισκέπτες του Volvo Experience γνώρισαν από κοντά «τη σουηδική αντίληψη για την πολυτέλεια» αλλά και την τεχνολογική πρωτοπορία της Volvo. Έμπειροι Σύμβουλοι Προϊόντος, προσέφεραν λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα μοντέλα της σουηδικής μάρκας ενώ εξήγησαν με κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες ή/και τεχνολογικές καινοτομίες των αυτοκινήτων της Volvo.

Σχετικές ειδήσεις