ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Spotawheel, μια νέα υπηρεσία ταρακουνά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα!

Spotawheel, μια νέα υπηρεσία ταρακουνά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα!

Όλοι θέλουμε να αγοράσουμε ένα νέο αυτοκίνητο αλλά σε κανέναν δεν αρέσει η διαδικασία! Μέχρι να βρεις ένα ασφαλές και αξιόπιστο μεταχειρισμένο θα πρέπει να συναναστρέφεσαι με αγνώστους, να κάνεις αμέτρητους ελέγχους και συνεχείς διαπραγματεύσεις!

Αν δεν έχεις το χρόνο ή δεν ξέρεις τον τρόπο για όλα αυτά, υπάρχει η Spotawheel!

Πρόκειται για τη startup που έχει ανατρέψει την αγορά μεταχειρισμένων, προσφέροντας πραγματικά ελεγμένα αυτοκίνητα ιδιωτών μέσα από μια προηγμένη online πλατφόρμα! Πλέον μπορείς να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο πιο εύκολα από ποτέ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Στη Spotawheel δεν θα βρεις 1.000 καλογυαλισμένα αυτοκίνητα, γιατί τα 900 έχουν ήδη απορριφθεί. Τα υπόλοιπα αποτελούν την αφρόκρεμα και έχουν επιλεγεί μέσα από μια σειρά εξονυχιστικών ελέγχων, συμπεριλαμβανομένου και αυτών της Spotmechanic, προκειμένου να διαπιστωθεί και να επιβεβαιωθεί η άριστη κατάστασή τους. Επιπρόσθετα, ο έλεγχος ΚΤΕΟ, η επιβεβαίωση του βιβλίου service, ο έλεγχος «εγκεφάλου» και των εγγράφων του αυτοκινήτου ανασύρουν στην επιφάνεια όλο το ιστορικό έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος αγοραστής να είναι ενήμερος για τα πάντα!

Με κάθε αυτοκίνητο παρέχεται εγγύηση χαμηλότερης τιμής για την κατάστασή του, γραπτός έλεγχος 180 σημείων, 6 μήνες εγγύηση και δικαίωμα επιστροφής 7 ημερών, με πλήρη επιστροφή των χρημάτων, προκειμένου να μην ανησυχείς για τίποτα!

Η Spotawheel δημιουργήθηκε για να παρέχει 100% διαφάνεια και μέγιστη ευκολία σε όποιον θέλει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο!

Μέσα από την online πλατφόρμα της μπορείς:

  • Να δεις λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο
  • Να ζητήσεις τον γραπτό έλεγχο και να μάθεις μέχρι και για την παραμικρή γρατζουνιά
  • Να κλείσεις test drive και να το φέρουν στην πόρτα σου ή να τους γνωρίσεις στις εγκαταστάσεις τους!
  • Να μάθεις για τους τρόπους χρηματοδότησης
  • Να παραγγείλεις ένα αυτοκίνητο και να ορίσεις την παράδοση σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι

Η Spotawheel ήρθε για να φέρει την εμπιστοσύνη στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και το έχει καταφέρει από τους πρώτους κιόλας μήνες της λειτουργίας της. Ήδη έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, βοηθώντας πάνω από 2.500 ανθρώπους να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα αυτοκίνητο. Εσύ γιατί χάνεις το χρόνο σου σε άσκοπα ραντεβού και παζάρια;

Μπες στο www.spotawheel.gr και διάλεξε ένα από τα κορυφαία μεταχειρισμένα ιδιωτών. Μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα έχεις και το χαμηλότερο επιτόκιο χρηματοδότησης της αγοράς, μόνο 8,5! Απλά ζήτησέ το! Τα υπόλοιπα άφησέ τα στη Spotawheel!